omg ny header

Tenkte jeg skulle lage ny header siden det begynner å bli vår og blomster.

Nå må jeg dra en blogger og spørre hva dere synes? var den andre tøffere? 

 

Her er den gamle hvis du glemte det:bilde 1

Synes egentlig den nye er litt morsom. Det er litt stress med fargene, fordi jævla internett fargene viser ikke samme som på photoshop. Tok CMYK eller hva det heter på Photoshop. Må få Christine til å hjelpe meg.

Ihvertfall, si hva du synes:) creds til Christine som har tatt bakgrunnsbildet (Barcelona)

Stikkord:

9 kommentarer

Ida Talette

25.apr.2009 kl.12:38

Du kan lage til meg også hvis du vil :)

Lasse E. Olsen

25.apr.2009 kl.15:18

wtf? vises ikke headern min på windows?

Øyvind Heia

25.apr.2009 kl.16:32

Gjør deg klar til en haug med nye "kul header" kommentarer, for det der er seriøst en kick-ass header. Du tar deg godt ut med langt, blondt, bølgete hår.

maren

25.apr.2009 kl.21:08

hahah, utrolig kul

camilla

26.apr.2009 kl.07:55

hvordan gjoer du det? du tar et bakgrunnsbilde.. ogsa den derre dukka da? du klipper henne ut fra noe bilde? hvordan kan den bli saa fin klippet ut? hva slags tool pa PS? osv... osv osv... jeg vil oooog...

Lasse E. Olsen

26.apr.2009 kl.10:56

synes selv jeg tok meg bra ut langt, blond og bølgete hår:) Men hvordan gjøre jeg det? putta på meg en kjole og parykk og sto i en park i barcelona. itte no hokkus pokkus:)
Digger headeren din!!!!!!

Hanne

27.apr.2009 kl.00:45

Hahaha, elsker den!Du burde spare til langt bølgete blondt hår lasse. Looking good!Regner med at Christine har hjulpet med fargene allerede, men hvis ikke, gjør det her;Edit>convert to profile>srgb.Internettsider leses nemlig i RGB og ikke CMYK, så man mister masse fargeinfo om det lages i cmyk. Så browseren bare kaster vekk de fargene den ikke gjenkjenner. Om det konverteres på forhånd så lager PS en tilnærmet lik farge for deg i rgb i stedet for cmyk. Allright! Nå skal jeg gå og få fremkalt bildene mine fra nya zeland.
Hehe, ja. Man vet aldri når man har bruk for unyttig fakta om kiwifuglen:)

Skriv en ny kommentar

hits