MacLife podcast og snart nytt design.

Her om dagen var det en dame som sa "jeg har sett bloggen din. Er det yrket ditt?".. I wish tenkte jeg, kneip igjen øynene og tenkte "hvis jeg ønsker hardt nok nå kommer det til å gå i oppfyllelse". Ingenting skjedde utenom en litt pinlig stillhet etterpå da dama sikkert lurte på hvorfor jeg kneip igjen øynene sånn. Nei folkens, jeg jobber på ett lager. Og jeg synes det er helt ok. Jeg sparer til flere ting, f.eks. sertifikasjons kurs hos Linpro i Oslo der første steg koster 12 000 noe, så det er greit å tjene kjappe penger. 

Ihvertfall, på dette lageret står jeg og hører på mye musikk på iPoden min. Men i det siste har jeg begynt å laste ned MacLife podcaster. Det er som å høre på f.eks. radioresepsjonen, bare uten musikk og at de snakker om Apple relaterte saker. De er utrolige morsomme.

maclifelogo
MacLife er jo da ett magasin, samt at de har hjemmeside som er mye bra på. Check it out. Jeg skulle gjerne linka til siden, men blogg.no lar meg ikke gjøre det, så dere får søke på det på iTunes. 

Også, snart får jeg ett spankin nytt design på bloggen. åååå, jeg gleder meg. Kjøpte en skjorte idag. MER SIER JEG IKKE. så gled dere. 

 

Dagens lille mac tips:

Hva er noe av det verste som kan skje hvis du har en bærbar mac, eller pc for den saks skyld. Jo, du eller noen andre klarer å søle noe drikke på den. KRISE. Her er noen veldig viktige punkter som du burde ha i bakhodet hvis noe sånt skjer.

1. Ikke stå som en dust å freak ut over hva som har skjedd. Dra ut strøm kabelen, ta ut batteriet og snu maskinen opp ned med skjermen oppe

2. Forhåpentligvis drypper det ut masse drikke nå. ta papirtørkle under maskinen. Ikke la dammen komme nær macen. Du vil ha den fortest mulig tørr. Bytt ut papirtørklene jevnlig. 

3. Ikke slå den på før etter 72 timer. Dette høres mye ut, men du vil være het sikker at det du sølte skal bli tørket. 

4. Hvis du vet hva du gjør, og du har sjekket om maskinen funker, må du renske inni maskinen. Vet du ikke hva du gjør? send den på reperasjon.

Men konklusjonen er, ikke søl ting på macen. Den fortjener det ikke. 

3 kommentarer

Stine

05.sep.2009 kl.18:05

Jeg bestiller fra japanphoto. Har funnet ut at de er best iallefall for min del:)

Mikael

06.sep.2009 kl.12:52

Jeg vet det er basic ;) men det er ment å være det også. Bloggen min handler mest om å gi tips og råd til folk som er 100% noobs på data^^

Mvh Mikael

Mikael

06.sep.2009 kl.14:49

tok det ikke som noe negativt ;) OM du hadde pirket på feil osv så ville det vært en god ting, for da ville jeg hatt sjanse til å rette det opp ^^ så med mindre du går berserk på kommentarfeltet mitt med banneord så tar jeg meg ikke nær av det som blir skrevet.

Og jeg er enig: ikke søl på mac'en/Pc'en deres, det er en ekstremt unødvendig ting å gjøre ;) hehe

Mvh Mikael

Skriv en ny kommentar

hits