Video: I am T-Pain. Look at it!

Ah, endelig er iPhonen tilbake til sin rette eier. Jeg hadde problemer med batteriet. På slutten varte det bare maks en halv dag, så da måtte jeg ty til reperasjon på garantien. Det viser seg at på min arbeidsplass er det veldig dårlig dekning. Derfor søker mobilen etter nett hele tiden. Dette gjør at batteriet blir sugd bort med en gang, noe som er skikkelig teit. Men med restarting av softwaren og air plane modus på jobb går det veldig bra igjen:) Veldig deilig å kunne sjekke f.eks. Twitter på telefonen igjen.
bilde 29
Vel, etter jeg fikk iPhonen var det bare å beile på med nyhetene om apper. Når jeg titta på AppJudgement podcasten nevnte de kjapt "i Am T-Pain" appen. Fy fasan, dette må jeg prøve tenkte jeg, og kjøpte den med en gang. Ja, jeg vet at vitsen begynner å bli litt gammal, men faen... det er jo moro å ha. Så her er en liten video jeg lagde.

10 kommentarer

ChristineWendelBLOGG

17.sep.2009 kl.01:56

Yeah! You are a supahstar!!!!!

Julie

17.sep.2009 kl.10:02

Gaaahahaha, NAJS!

Stine

18.sep.2009 kl.00:58

sv: ja, det er grusomt. Er selv veldig utsatt for å få det, har sikkert hatt det opptil 10 ganger i løpet av barne-ungdomsåra :/

Mikael

18.sep.2009 kl.01:07

Takk for tips ;) Jeg har journalistikk som fag på den skolen jeg går på, så da har jeg fått lov til å la bloggen gå under som en gjennomgående oppgave gjennom året. Noe som forhåpentligvis vil øke kvaliteten litt.

Mvh Mikael

Malin;) - Makeup & Hair

18.sep.2009 kl.12:40

sv: hmm,, isåfall har dei gjemt den godt! for eg har ransøkt heila siden etter mulige eposter og andre ting eg kan kontakte dem på:p

Tigerstig

18.sep.2009 kl.14:12

Hahahaha, var det Christine som forlot rommet? Hele året vi trente på å bli skikkelig band på vgs var bortkastet. Nå som du har T-pain funksjonen foreslår jeg at vi starter opp igjen lasse!

ChristineWendelBLOGG

18.sep.2009 kl.15:49

Ha ha.. Det var jeg som forlot rommet ja.. For å si det sånn, det var temmelig T-painFUL!!! He he he..

Lasse E. Olsen

18.sep.2009 kl.17:44

jeg foreslår at du får deg enten en iPhone eller iPod Touch, så kan vi starte ett Apple band

Malin;) - Makeup & Hair

18.sep.2009 kl.17:56

SV: hehe ja veit at da ikke heter MAC pc, pc e motsatt av mac, i know:)

Men på siden min så skriver eg om MAC sminke også:) så det var bare for å understreke at det var en laptop eg snakka om:)

Legge deg til som venn eg viss dt er ok:) så får eg opp alle nye ting du skriver om på bloggen din:) Skal nok koka opp nåken spørsmål te deg seinare;)

Tigerstig

22.sep.2009 kl.02:20

Hvis du gir meg pengene, skal jeg kjøpe meg både telefonen og ipoden, Lasse. Fram til da kan jeg jo være songwriter. Det jeg har mest lyst til er å lage en julekalender med forskjellige iscenesatte julebilder av oss to gjemt bak nummererte luker, hver dag fram mot jul. Jeg trenger noe for å pryde den tomme veggen i leiligheten min :p

Du skulle hørt Lasse synge før, Christine. Han var boyband materiale! Youuuu aaaare, myyy fiiiireee.... Magisk! ;D

Skriv en ny kommentar

hits