Mine 3 favoritt apper akkurat nå!

Jeg forandrer hele tiden apper på iPhonen. Når jeg har spilt eller prøvd noe lenge nok må jeg prøve noe nytt. Men jeg tenkte jeg skulle regelmessig si hva mine 3 favoritt apper er akkurat nå. Eller ihvertfall det jeg bruker mest. Jeg ser bort ifra apps som facebook, twitter apps osv osv. Listen er ikke i en rangering.

1. StarDefense
    av: ngmoco, Inc Pris: 6 kr Demo? ja trykk her

skjermbilde 20090922 kl 215227

Star Defense er ett tower defense spill utviklet av Ngmoco. Utvikleren som har hatt stor suksee med apps som Topple og Rollando serien. De har vært en synlig utvikler i Apples plan om å gjøre iPhonen og iPod Touch til ett konkurranse dyktig spill enhet.

Du spiller på runde planeter der du skal bekjempe noen aliens. Som vanlig tower defence spill setter du opp ulike tårn for å bekjempe fienden så de ikke når fra A til B. Jeg har aldri vært noen tower defense mann, så det gikk rimelig ræva første gang jeg spilte det. Men nå går det mye bedre. Kontrollen er enkel å bruke med å sette ut tårn og for å manuvrere deg rundt den runde kloden. For mer info, trykk her og/eller sjekk ut videoen.


For 6 kroner er dette ingen sak å laste ned!

2. Midomi
    av: Melodis Pris: 29 kr Demo? niks

untitled1

Mange av dere har sikkert hørt om Shazam. Gratis applikasjonen som har blitt reklamert av Apple. Dette er en app som kan kjenne igjen låter ved å bare trykke search mens du hører på sangen. Midomi på den andre siden, eller som de heter på iTunes Store, Midomi Music Identifier and Search, er en mer kompleks app.. Der man også kan kjenne igjen sanger ved å bruke programmet ved musikk, kan man også NYNNE ELLER SYNGE litt av en sang man kanskje husker. Og dette funker overraskende bra! Man kan også si navnet på sangen eller artisten og du får opp flere alternativer, som regel. Etter du har fått ett suksessfullt søk kan du kjøpe sangen på iTunes, få biografi om artisten, link til YouTube osv osv. Man kan også søke på sanger med tekst. Det er klart, det er nok endel som synes 29 kroner blir litt mye for en app og den finner ikke ALL musikk. Men veldig mye. Og man må være koblet til Wi-Fi, noe som er litt selvfølge hvis du ikke vil at appen skal ta sykt mye plass. Jeg mener du får mye for pengene i denne appen og anbefaler på det høyeste å laste ned.3. I Am T-Pain
    av: Smule Pris: 17 kr Demo? niks

iamtpainiphoneapp
Ok, husker du den lille videoen jeg gjorde der jeg fikk sånn auto-tune stemme? Dette er denne appen:) Skal ærlig innrømme at jeg ikke har brukt det så mye siden det, men det er utrolig morsomt å ha. Man må nesten bruke denne appen med headphones eller annlegg, da det kan bli litt vanskelig å overdøve din egen stemme med den lille høytaleren på iPhonen. En morsom app og ha! Det den gjør er at den auto-tuner stemmen din når du synger i micen. Du kan velge og synge freestyle (alene) eller bak noen beats. Det er også mulig for in-app purchase av nye beats. Alt kan recordes og deles ut over facebook, twitter og Smule tror jeg. Ellers så sjekk det ut på YouTube der du kan se litt reviews. Her kan du se at absolutt alle kan få en sånn stemme.


Håper dere likte det her. Kanskje det kommer mer sånt. Dette ble litt rushet, men kommer nok til å gå mer dypere inn i det nesten gang. Har mange apps jeg vil anbefale!

FYI:
det skal også sies at Smule har hatt veldig stor suksee de og, og har også vært endel av Apple sin tokt mot verdens omdømme:)

8 kommentarer

Tina Blå

23.sep.2009 kl.00:56

Min favoritt er "iDeli" gratis kaffe hele denne uken!

Jeg har bare skrudd av "like-skjermer modus" :)

(Haha, kontor og kontor, det er nå bare det lille søte rommet mitt!)

femme coquette

23.sep.2009 kl.12:16

Hei.. Hvordan får du stikkord under posten? Uansett, jeg har sakte, men sikkert beveget meg over til blogspot igjen..! Sammen med Mathias.. Så besøk gjerne på http://raceyoutothebedroom.blogspot.com

og følg på twitter http://twitter.com/raceyoutothebed

Kommer nok til å fortsette femmecoquette også da.. Foreløpig.. Ha en strålende dag!

Og: Jeg har dårlig samvittighet for at jeg ikke har sendt filmen, HVER dag.. Problemet er at jeg ikke får kopiert den, og den filen jeg har på harddisk fungerer ikke å brenne ut.. :(

Tips til hvordan jeg kan kopiere den? Mulig jeg kan gjøre det hjemme hos mor og far, men dit skal jeg ikke på en stund..

Lasse E. Olsen

23.sep.2009 kl.20:08

halla christina:) nederst når du skriver ett innlegg kan du velge katogori. Der står det også stikkord. trykk der. Men skal du bytte igjen altså? jeeeez. må jeg bookmarke den og da:) men det er det sånn felles blogg dere skal ha? så kinky blogg navn dere har.

og ja, jeg MÅÅÅÅÅ få filmen snart. Gleder meg til å se den igjen.. er jo stas når det er musikken min som er på den. Men har ikke du en MacBook Pro? Det skal jo fungere å brenne DVDer da.

Christina

23.sep.2009 kl.22:40

Hehe.. ja, det er felles blogg.. Det er en musikkreferanse:) Fuck Buttons låta Race me to the bedroom.. Synes det var morsomt.. Jeg skal prøve å få tak i den, men den filen jeg har lagret funker som sagt ikke. Det jeg burde gjøre er å sjekke om den finnes på macen på Idéfagskolen fremdeles.. Også har jeg jo en dvd da, så jeg kan få kopiert den et sted!

Lasse E. Olsen

23.sep.2009 kl.23:03

åja, sorry jeg misforsto.. jeg trodde ikke du kunne brenne DVD. Nei, men det hadde vært kult altså. Du trenger jo ikke stresse med det så du blir dårlig, men jeg gleder meg veldig:)

og forresten. musikkreferanse..... dårligste unnskyldningen EVER

Elena

01.okt.2009 kl.16:26

Har du prøvd Skybound?

Du bør kjøpe ;)

Lasse E. Olsen

01.okt.2009 kl.16:33

hmmm, den skal jeg sjekke ut Elena:)

Elena

01.okt.2009 kl.16:44

Bare hyggelig ;)

Jeg har blitt hektet..hehe

Skriv en ny kommentar

hits