Skal du ha ny iMac? Og vi skal flytte!

imacpreview


Planer om å kjøpe deg ny iMac? Da ville jeg ventet bitte litte grann. Veldig store rykter går om at en oppdatert iMac kommer. Dette rykte, ifølge Appleinsider, kommer fra 2 personer som står Apple nær. De sier til og med at den har blitt produsert i 2 uker nå i fabrikken i Taiwan.

Den nye iMacen sies og kanskje komme med ett enda sleekere og tynnere design. Den skal visst være enda billigere og ha LED-lit intrigrert, så det kommer lys bak fra sidene. Fancy. Det sies også at den skal være mer rettet mot audio. Hva det vil bety får vi bare se. Det største ryktet er vel at det kommer med Blu-Ray, noe mange maser om hele tiden. Kanskje dette kommer med alle nye iMacer, eller så blir dette ett premium valg. Vil du ha Blu-Ray kan du betale ekstra for det. Det sies at den nye iMacen kan komme neste uke eller i midten av oktober.

Ellers fant jeg og Christine ut at vi skal flytte 1 oktober. hehe. Så da må vi finne lager lokaer. Skal nok ligge på telefonen i morra og høre rundt, så ordner alt seg:) Wish us luck

Slenger med ett snakksi bildet av ett kontor. Jeg synes det er så sinnsykt kult med sånt treverk på veggen.
imac
bildet tatt ifra Cult of Mac

Dagens lille mac tips:

Expose har jeg gjort en tutorial på før. Den kan du se på Tutorial:Expose. Etter jeg oppgraderte til Snow Leopard synes jeg hjørnene har blitt litt mere sensetive. Kanskje det bare er meg, men jeg føler det ihvertfall sånn. Noe som kan fikse dette hvis du med uhell kommer borti er å gjøre en kommand så du må holde inn en knapp for å få det til å funke. Eksempel: hold inne cmd mens du går i hjørnet. Hvordan gjør man det? Enkelt.

Systemvalg > Expose og Spaces > Expose

skjermbilde 20090924 kl 231530
Når du da skal velge ett hjørne holder du inne for eksempel cmd knappen. Da må du fra nå av holde inn cmd for at hjørnet skal bli aktivert.


Hvis noen har noen spørsmål eller kommentarer, vær så snill og skriv. 

5 kommentarer

Stine

24.sep.2009 kl.23:41

Takk for tips! Fikk endelig macbooken min i dag, så nå har jeg noe å sette meg inn i:D

Lise B

25.sep.2009 kl.02:15

Misunner bloggen din lasse. hvor skal dere flytte?:)

Hanne

25.sep.2009 kl.04:39

Jassåhjaja. Jeg driver å vurderer om jeg skal kjøpe iMac eller Mac Book Pro...Mer praktisk å ta med seg en laptop rundt, men diggere å ha litt mer plass å jobbe på på iMac...pluss at det antagelig er billigere. Digger det nye designet ditt haha. Konge bilder!

Vegard

25.sep.2009 kl.08:30

eeey, smooth! hvor går turen? Flytte til Oslo?

Lasse E. Olsen

25.sep.2009 kl.12:47

gratulerer stine:)

ja, det spørs jo hva du vil ha Hanne. Macbook Pro er mye mer praktisk, men iMac er jo bedre som en stasjonær maskin. Og ja, det er litt billigere. Takk for komplimanget. Det er vel Christine som har stått for det meste:)

og vi skal midlertidig bo på tjøme

Skriv en ny kommentar

hits