3 mest unødvendige apps

Man kan jo alltid snakke om apps som er så nyskapende. Apps som er så bra at det forandrer livet ditt. Men hva med de appsa som egentlig ikke er godt for noe, men som du for en eller annen grunn fortsatt har på iPhone. Alle har noen sånne apps.

Selvom det har blitt myyyye enklere å ha det ryddig på iPhonen etter iTunes 9, er det fortsatt ting jeg ikke vil slette. Så her er mine 3 mest unødvendige apps på iPhonen akkurat nå. (jeg har på kontoen min apps som er latterlig unødvendig, men de tar jeg ikke med nå fordi jeg ikke har de på iPhonen.)

NB! Trykk på app navnet for å komme på iTunes automatisk

1. Fart for free - helt gratis.
Fart for free er ja... en app der man kan velge mellom 16 forskjellige prompelyder. Her kan knise faktoren fort bli høy og en fin icebreaker for pinlig stillhet. Også en god unnskyldning hvis du faktisk fiser på ordentlig. "åh, det var bare den derre appen altså!".
img0050img0051

2. iBeer Special
- 6 kroner
Er du sjåfør på en fest? Er du under 18, men har lyst til å late som du drikker øl. Here is your rescue. iBeer er en simulator da det ser ut som du drikker øl fra iPhonen. Du kan velge mellom 5 sorter øl og deretter tippe iPhonen for deretter få en animasjon på at det blir mindre øl. Igjen, knise faktoren kan bli høy til tider og kanskje litt berusenhet. Hvis det er ett ord.
img0053img0054

3. Star Wars Sound Board
- 6 kroner
Ok, denne her er ikke unødvendig. Den er egentlig ganske nødvendig! Har du en dårlig dag og trenger litt Yoda guidens!! Du har det i lomma di!!! Et must last ned for Star Wars fans!
img0055
Tilleggs apps for Star Wars fans.
Er du ute i en dårlig gate og kunne trengt en lightsaber? Og kanskje litt theme musikk i bakgrunnen? Trykk her!


Dagens lille mac tips:

Lurer du på hvordan man tar bildet av det du har på iPhonen som jeg har gjort idag. Trykk home button og sleep button samtidig. Som bildet:
iphonerestart1

8 kommentarer

Mikael

28.sep.2009 kl.22:59

Ja, star wars er kanskje det mest nødvendige programmet som man kan få i dagens hektiske samfunn! (ikke ironi)

Mvh Mikael

Ask for answers

28.sep.2009 kl.23:25

Har veldig lyst på iphone (Har vært apple-fan i svært mange år,) men disse applikasjonene, kommer jeg nok fint til å klare meg uten :P

Veldig fin header, btw!

Tommy ツ

29.sep.2009 kl.23:31

Haha, jeg ser på de tre som ganske nyttige! Ivertfall i sammeligning med visse andre app jeg har hadd, prøv f.eks "Service Bell" (http://cuthut.com/UIA)!

Tonje!

30.sep.2009 kl.20:35

Gi meg 5 gode grunner til å skaffe meg en iphone! :)

Lasse E. Olsen

30.sep.2009 kl.20:47

tonjensin: hehe, jeg får vel prøve meg.

1. Du får en minimalistisk mac i hånden din du kan bruke for å kjøre over 1 000 000 forskjellige apps på. Noe du kommer til å elske!

2. Du kan enkelt synkronisere kontakter, kalender, bilder osv med din stasjonære maskin

3. Du har en veldig bra multitouch screen, samt en veldig enkel meny som du kan skimme gjennom.

4. Du har iPod, telefon, nettleser, gps, kalender, kamera osv osv i samme device.

5. Du har en veldig bra telefon

loveise

30.sep.2009 kl.20:54

Feet blogg - her kommer jeg nok til å følge nøye med!

stå på ;-)

Chicks and Dicks

30.sep.2009 kl.21:24

sv: Tusen takk for et meget utfyllende svar. Jeg innrømmer at jeg heller mer mot Mac - så jeg legger deg til som venn for å få litt flere tips ;-) Liker den type blogg du har! Og jeg har jo hatt iPhone i ett år nå, og innrømmer at jeg vil aldri kunne gå tilbake til vanlig telefon. Mulig at Mac'en har samme innvirkning på meg, hehe.

Lasse E. Olsen

01.okt.2009 kl.16:32

loveise: det er veldig hyggelig å høre:)

chick and dicks: takk for komplimanget. bare å legge meg til som venn. Ja, har du fått iPhone dilla kommer du nok til å få Mac dilla. hehe:) Jeg tror du egentlig vet svaret på hva du vil

Skriv en ny kommentar

hits