Ryktebørsen update

Så, det er jo rykter hele tiden om hva som kommer til å komme eller hva som skjer i Apple firmaet. Dette kan bli mye å holde styr på, så jeg tenkte jeg skulle ta en aldri så liten oppsummerig over hva som er ryktene nå om dagen.

1. Ny iMac og Macbook
Yes, det er ryktet til å komme en oppdatert versjon av både iMac og Macbook. Dette allerede i midten av oktober. iMac kan kanskje se fram til en enda mer slim design, noe led belysning bak samt kanskje Blu-Ray. Den sies også at den skal være rettet mer mot audio verden. Hva nå enn det betyr får vi vente og se:)
Trykk her for link til tidligere innlegg om ny iMac

Når det gjelder Macbooken kan vi kanskje vente oss ett mer oppdatert design med ett mer krafitg batteri. Mer vet jeg egentlig ikke. Dette kommer ihvertfall, hvis det skjer, til å bli den billigste linupen med macer i Apples historie!
Trykk her for link til tidligere innlegg om ny Macbook

2. Tablet

i andre kvartal av 2010 har det blitt informert av kilder at det kommer til å komme en Tablet. En 7 til 10 inch skjerm som muligens kommer til å se ut som en forvokst iPod Touch. Den kommer til å ha akkurat samme multitouch screen og alt det som iPhone og iPod Touch har. Men istede for å ha OS 3.1 som iPhone, kommer det tll å bli en form form OS X. Denne kommer også til å komme under 1000$ serien til Apple som du ser på bildet.

sub1klineup0908251 copy

3. Apple TV
Ja, det sies også at det kommer en oppdatering av Apple TV og. Akkurat når dette kommer er jeg ikke sikker på. Det er også noen som sier at Apple kanskje kommer til å slutte med Apple TV, noe jeg ikke håper. Det har blitt sagt at denne også kan komme i midten av oktober.

4. Kamera på iPod Touch.
Det kommer til å komme.... trykk her

5. Stor selskapene vil ha betalte previews av sanger på iTunes
Noen stor selskaper i musikk verden vil at det skal koste penger å preview en sang i iTunes. De mener dette går på royaltisene til artistene. De burde kanskje tenke på at iTunes er det største softwaret innenfor nedlasting av musikk og selskapene håver inn veldig mye penger pga Apple.

Det er litt mer rykter og som ny Mac Mini, men jeg har litt problemer med internett nå, så dette får bli. Hvis noen har noe å tilføye så bare kom med det:)

Jeg og Christine har forresten flytta ut offisielt av leiligheten. Weeeheeeyy. These keys are no longer ours.
img0065

Dagens lille mac tips:
Har du Macbook eller Macbook Pro. Når du er på internett, ta tre fingre og dra ned. Da kommer du direkte til bunnen. Tre fingre opp og du er på toppen. Dette funker ihvertfall på Firefox

Edit:
Tre fingre til høyre og venstre tar deg til neste og forrige side i historien din. Thanks Sondre

4 kommentarer

Tommy

30.sep.2009 kl.22:04

Dessverre eier jeg ingen macbook/macbook pro.. Men det varer kanskje ikke så altfor lenge

Marius Rundereim

30.sep.2009 kl.23:02

takk for rykte-updates.. Er litt keen på AppleTV med amerikansk konto. Men lar det vente litt i tilfelle det kommer oppdateringer som er verdt å vente på. Håper for all del at ikkje Apple legger ned AppleTV, men har mine tvil. Er på en måte den som er "framtida"

Sindre

01.okt.2009 kl.07:31

Lite tillegg til dagens tips: Tre fingre til høyre og venstre tar deg til neste og forrige side i historien din.

Lasse E. Olsen

01.okt.2009 kl.16:41

alltid greit å ha en ekstra mac vettu tommy:)

Marius: jeg tror ikke de legger den ned. Men jeg har også lyst på det. Skal bare vente litt å se hva som skjer. Har ikke noe hast med å få tak i den.

Sindre: Nice. Thanks for tipset

Skriv en ny kommentar

hits