Expose på iPhone og Foxconn lager Apple Tablet?

Jeg tweeta igår om en video jeg kom over på Cultofmac.com.. Jeg regner med at ytterst få har fått med seg den tweeten min, så jeg legger den ut her og. Dette er ikke virkelig enda, men en konsept video over noe som kunne vært veldig kult. Expose på iPhone.

Det hadde vært deilig istede for å bla om sider hele tiden. Selvfølgelig kan man bruke spotlight, men jeg har ihvertfall ikke funnet noen rutine på det.

Ellers, rykter fra Appleinsider.com viser at kanskje Foxconn er firmaet som skal skape Apple Tabletene. Det Taiwanske firmaet har jobbet ved flere anledninger med Apple. Det sies at tableten, som skal komme i starten av 2010, kommer med en 10.6 inch skjerm. Den skal visst komme med 3G og kjøre på en custom chip fra P.A. Semi.

Det står også på slutten at Apple og Foxconn hadde en omdiskutert hendelse denne sommeren, da en 4G iPhone prototype ble mistet. En arbeider fra Foxconn ble beskyldt og avhørt. Han skal, etter det som ha blitt sagt, tatt selvmord etter dette.

Dagens lille mac tips:
Har du noen filer på macen din som du absolutt ikke vil miste, men er redd noen kan slette den ved uhell? En ting du kan gjøre er å "låse filen". FInn filen du vil låse, høyre klikk og trykk "Vis Info". Du kan også trykke cmd+I. Der huker du av "Låst"
skjermbilde 20091007 kl 190631

Den eneste måten du kan slette denne filen på da er å fysisk gå inn på "vis info" og huke av "Låst". Er du skikkelig paranoid kan du huke av "Maldokument" over før du huker av "Låst". Da får du en kopi av dokumentet hver gang du åpner den.

EDIT:
Du kan faktisk slette filen, men du får ett spørsmål om du virkelig vil slette filen. Blir den sletta da er det noen som ikke liker deg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits