Denne ønsker jeg meg til jul!

For lenge siden blogget jeg om denne. Jeg har enda ikke fått det, men har så utrolig lyst på den. What it is you ask? Det er mStand Laptop Stand.

tumblrks6hexogjh1qzjb7co1500

Den får Macbooken din til mye bedre høyde nivå. Så du slipper å sitte med krum rygg. Ikke nok med det, den har samme fot som en iMac eller ekstern mac skjerm. Very cool. Så hvis noen av mine lesere har lyst på litt karma poeng vet dere hvor dere kan håve inn noen kjappe. Den koser 739,- hos Apple, men kan sikkert fås andre steder også.

Ellers har jeg vært veldig dårlig på rykte fronten i det siste. Det beklager jeg... Jeg følger med, men det tar litt tid å få skrivd sånne ting på bloggen, så da blir litt lettere innlegg prioritert. Ihvertfall akkurat nå! Men jeg kan oppsummere kjapt noen rykter. Det er jo ryktet om Tableten som skal komme i første del  av 2010. Den sies å se ut som en forvokst iPod Touch med 10" skjerm, 3G nett og muligheten til å sørfe på nett, se filmer, skrive, spille osv osv. Det sies også at Macbook Pro også skal få en oppdatering. Men det kommer ikke til å komme noe nytt i 2009. Dette har Phil Schiller, vise president for Apple i markedsavdelingen bekreftet. Men vi har også fått høre at vi kan glede oss til 2010. Jeg kan selv ikke vente til å få prøve den nye Magic Mousen. Og når jeg får den kommer det garantert en video på her.

Dagens lille mac tips:

Har ett program hengt seg på macen din og badeballen din ikke er så morsom lenger? Trykk cmd + alt + esc. Da får du opp ett vindu der du velger det programmet du vil tvangsslutte.
skjermbilde 20091027 kl 202753
Stikkord:

7 kommentarer

Tommy ツ

28.okt.2009 kl.15:54

Nice

♥ Maria

28.okt.2009 kl.16:20

Nå fikk jeg det bort fra skrivebordet!! Vet du foresten om noen bra bilderedigeringsprogrammer til mac? Som er bra å lage header i etc.

Lasse E. Olsen

28.okt.2009 kl.18:36

Maria: så bra!:) vel, jeg er så heldig at kjæresten min er fotograf, så hun har photoshop så jeg fikk det på min mac og. Det er det beste.. eller så er det jo aperture 2. aldri prøvd det, men tror det er bra:)

♥ Maria

29.okt.2009 kl.21:12

Hvorfor går det ikke ann å velge selv hvor stort bildet skal være etter du har lastet det opp på blogg.no? Det går ann på DELL, men ikke på Mac? Hvorfor?

Lasse E. Olsen

29.okt.2009 kl.23:34

Maria: Halla. Vel, det har ikke noe å gjøre med om det er Mac eller Dell:) Det står på hva slags nettleser du bruker? Jeg har ikke noe problem med det og kan velge størrelse. Eks 400px eller 600px. Jeg så blogg.no holder på med en ny bildet opplastning greie som de prøver på. Kanskje det har med det å gjøre.. Jeg fikk det akkurat til og jeg bruker Firefox. Funket også på Safari:)

Får du det til å funke nå?

♥ Maria

30.okt.2009 kl.13:34

Ja, men om jeg laster opp bilde på blogg i 400px, også vil jeg "dra" bildet mindre. Det går ikke på mac?

Lasse E. Olsen

30.okt.2009 kl.22:29

Maria: det visste jeg ikke gikk ann. Jeg fikk det til med Firefox nå:)

Skriv en ny kommentar

hits