Nye Tablet rykter. Ja, jeg må skrive om det jeg og.

OMG, det er ett hav av analytikere som sier hva som skjer med den nye Tableten. Hva som følger med og hva den kommer til å bli. Som MacLife pleier å si har vel disse analytikerne dratt denne informasjonen ut ifra spåkulen sin, men spådommen er nok til at CultofMac og Appleinsider skriver om det. Og meg..

gizmodoappletablet

Den kommer til å ta over den mobile industrien.. Det er ihvertfall sånn det virker med de artiklene jeg har lest. Analytikerne praiser dette produktet såpass og sier at industrien kommer til å bli tvunget med å bare dilte etter.

Så hva blir tableten? Jo, det skal visst komme med ett veldig bra grafisk kort, noe som vil gi deg ett utrolig sterkt bildet. Den vil komme med 3G og WiFi, muligens sånn at man må ordne kontrakt med for eksempel Netcom eller Telenor. Den sies å komme i 10" og 12", mens den kommer med ett cam så man kan gjøre enkle konferanser. Amazon produkter som Kindle sies å bli knust, ihvertfall når det sies at Tableten kommer til å koste $599 (3 336,-). Noe som er billig for å være første produkt ifra Apple. Første kvartal i 2010 skal dette produktet komme.

Dette skal visst også være Steve Jobs første prioritet siden han kom tilbake etter lever transplantasjon.

Det er også blitt merket at noen av teknikerne til Apple har hatt flere turer til Kina, muligens for å passe på produktet. Men dette er bare rykter. Jeg skriver kanskje som dette er ett faktum, selvom det kanskje virker som det blir dette.

For bedre artikkler om dette, titt på Appleinsider og CultofMac linkene øverst på siden.

Dagens lille mac tips:

Selvom Preview er ett ganske enkelt program kan man gjøre noen basice ting. Hvis du åpner ett bildet og deretter trykker "Verktøy" kan du rotere, justere farger og vende.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits