I det siste

So, missed me yesterday? Eller la dere kanskje ikke merke til at jeg ikke skrev noe. Da blir jeg faktisk en dråpe såret, fordi jeg liker å tro at denne siden er senter i ditt univers, men jeg kommer ihvertfall med litt idag. Så dere kan få litt godt lese stoff. Eller ihvertfall lese stoff.

Det er jo litt som skjer fortiden i Apple verdenen. Derfor tenkte jeg jeg skulle dra litt korte oppsummeringer av de viktigste punktene så dere kan få holdt dere oppdatert i det som er viktig i livet.

Psystar tapte kampen imot Apple
Psystar, who what? Vel, dette firmaet har en stund levd av å selge PCer med OS X på dem. Bosatt i USA satte disse menneske ferden imot å selge billig klone "Macs". Dette likte selvfølgelig ikke Apple og saksøkte Psystar. Apple vant, fordi det står i "read me" filen når du får OS X at det ikke er lov å bruke det på noe annet enn Apple sine maskiner.

Ifølge Appleinsider har nå Pystar sagt seg enige med å betale $2,7 millioner. Det er over 15 milioner norske kroner, til Apple. De får heller ikke lov å selge maskiner med Apples OS. Synd trist leit siden Psystar hadde ambisjoner om å selge 12 millioner maskiner i løpet av 2012. lol. De har hittil solgt 768 maskiner.

psystar2


T-Mobile eller Verizon teame opp med Apple i 2010.

I USA er det en operatør som selger iPhone. Det er A&T. Det har vært stor misnøye fra kunder om firmaet pga ustabilt nett og generelt dårlig erfaringer. Selvom kontrakten mellom Apple og A&T er hemmelig, er det mange som sier at avtalen går ut i 2010. Da er det fullt mulig at det kommer en operatør i bildet. Enten T-Mobile eller Verizon.

Ny iPhone og Mac Pro i 2010
Dette har jeg jo snakket om før, men det er stor sannsynelighet for at det kommer en ny iPhone og Mac Pro i 2010. Begge skal visst være enda sterkere enn forgjengerne.

iTablet kommer til å bli mye billigere enn forventet
Yes, det er ikke ryktebørsen ut litt Tablet rykter. mer om dette kan du lese her


Har jeg glemt noe eller du har noe å tilføye? Legg igjen en kommentar.

Dagens lille mac tips:

Dette er vel ikke ett så tips som det mere er en liten morsom video. Jeg anbefaler ikke folk å fikse seg Hackintosh. Its dirty. men hvis du lurer på hvordan du får OS X på en XBOX, følg med:

7 kommentarer

Linn Jones

02.des.2009 kl.21:44

Hurra for apple!

Det er Apple og Apple alene (og eneste tror jeg?) som bygger både maskinvare og software, og det er derfor det fungerer så perfekt i harmoni! :D

Lasse E. Olsen

02.des.2009 kl.21:52

Linn Jones: Det er derfor Apple bare funker:) Kvalitet forann kvantitet. Mens andre firmaer lager ting for å tjene penger, skaper Apple saker for å revlusjonere

Fotograf Christine Wendelborg

02.des.2009 kl.22:00

Lasse... Er du våken enda????

Lasse E. Olsen

02.des.2009 kl.22:08

Christine Wendelblogg: jeg legger meg nå. haha :)

Fotograf Christine Wendelborg

02.des.2009 kl.22:14

Natta da lille nørd.. See yah tomorrow;)

Ida Talette

02.des.2009 kl.22:41

Ha ha, dere er nørder begge to :P

Henke

04.des.2009 kl.00:04

omg jeg vil ha en hacintosh-xbox til jul

Skriv en ny kommentar

hits