Beste 10 websider 2009

I god stil med å ta topp 10 apps i forrige innlegg tenkte jeg jeg skulle runde av litt mer med beste 10 websider. Dette er da selvfølgelig Apple relaterte sider. Forklaringene er korte så det er best å ta en titt selv hvis det høres spennende ut.


10. AppstormAppstorm er en dedikert side for programmer til din mac. Ikke bare har de masse give aways og reviews, men det hender de legger ut wallpapers og andre design ting.

9. Minimal MacDette er en side som skriver om ting du kan gjøre for å holde en minimalistisk stil både utenfor din mac og i softwaret. De har dabbet litt av, men det er fortsatt interresant og lese. Gå litt tilbake i arkivet deres for å få masse kule bilder hvordan du kan ha kontoret ditt.

8. Mac1Mac1 har bygd opp seg selv til å bli kjent i mac miljøet i Norge. Mange er kanskje uenig at jeg rangerer dem så lavt. De er utrolig flinke, men jeg synes det er andew Apple sider som passer meg bedre. Det jeg leser den mest for er hvis jeg trenger å finne ut av noe. Nei, jeg ser ikke på podcasten, men det er kult de lager den:) Ihvertfall med Woz!

7. TUAWEgentlig er det litt rart at jeg setter denne siden forann Minimal Mac for fordi jeg sjekker den sistnevnte mer enn denne. Men de skriver mye interresant som er verdt å få med seg.

6. MacfeberSvenske Macfeber skriver vel om litt kule, morsomme ting i Apple verdenen. De slenger ofte ut en Youtube video eller to. Lette og bra innlegg å lese.

5. Macworld (Norske)Jeg skulle vel ønske Macworld (norske versjonen) var litt mer aktive enn det de er. Men er du en av de som vil ha med deg de generelle nyhetene rundt Apple er dette en grei side.

4. MacrumorsMacrumors er en rykte side og de er veldig flinke på det. De har levert masse rykter som har visst seg å være sanne. Artiklene er informative og konkrete.

3. MaclifeJeg må vel si at jeg ser opp til Maclife endel. De gjør det jeg liker med tanke på at teknologi ikke trenger være tørt og kjedelig. Morsomme folk med veldig store og bra artikler. Dere burde virkelig sjekke ut podcasten deres! Den er utrolig bra.

2. CultofmacDette er en sinnsykt kul side der de tar for seg rykter, generelle nyheter samt ting du ikke visste du trengte å vite. Denne er en side jeg sjekker innom veldig mye.

1. AppleinsiderFor dere som har fulgt med litt så har dere kanskje sett en link eller to til Appleinsider. Hvis du vil vite de siste ryktene MÅ du sjekke ut denne og macrumors. Utenom å skrive om rykter om alt innenfor Apple verdenen tar de også opp viktige saker som rettsaken med Apple imot Psystar.

En side som kan være verdt å sjekke ut:Så håper dere likte dette. Det er mange sider som er veldig bra der ute. Så lenge du holder deg unna VG Teknologi så burde det gå bra. Har du noen favoritter eller synes min topp 10 fortjener å brenne? Skriv en kommentar da vel.

Dagens lille mac tips:

Dette tipset kommer ifra @Henry9. Når du er i Finder og vil bytte navn på en fil, bare trykk return (cmd + return for noen). Da skriver du inn nytt navn. Men hvordan åpner du filen uten musa sier du? Bare trykk cmd + o. Tusen takk for tipset ifra Henry.

return = enter

Har du ett tips du vil dele med alle andre og komme under Dagens lille mac tips, skriv en kommentar, send meg en mail eller kontakt med på twitter @lassolse
Stikkord:

10 kommentarer

HJELP

20.des.2009 kl.22:11

hvordan får jeg youtube filmer inn på bloggen??

andre_brenni

21.des.2009 kl.08:44

Macfeber var en kul side jeg aldri har vært på før.

Lasse E. Olsen

22.des.2009 kl.21:57

HJELP: http://www.youtube.com/watch?v=vys4NIOKwBI

Håper denne videoen jeg lagde hjelper

Lasse E. Olsen

22.des.2009 kl.21:58

andre_brenni: den er kjempe kul. finner ofte ting du ikke ville funnet selv.

henry Meen

23.des.2009 kl.16:00

Både Macfeber og Cult of Mac var nye for meg. Takk takk

Lasse E. Olsen

23.des.2009 kl.22:09

henry Meen: så bra:) jeg leste en artikkel på cult of mac for en stund siden da de skrev om at Steve Jobs alltid parkerte på den samme handikap parkeinger ved jobben med sin mercedes.. En ting du ikke trengte å vite eller kunne funnet ut selv, men moro å lese om.

henry Meen

24.des.2009 kl.11:22

Lasse: Haha, i like! :-) Finnes det noen dokumentar om Steve Jobs btw?

Lasse E. Olsen

24.des.2009 kl.12:41

henry Meen: Det er noen YouTube videoer jeg har sett. Bare søk Steve Jobs documentary. Men jeg ville gjerne sett en storslagen dokumentar om Steve og Apple. Si ifra hvis du ser noen

henry Meen

26.des.2009 kl.17:18

Har du sett denne? - http://ax.itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/podcastRSS?id=256972720

Jeg skal se den nå. Vet ikke hva den handler om, men tittelen sier litt "Steve Jobs and Bill Gates at D5 Conference "

Lasse E. Olsen

27.des.2009 kl.01:45

henry Meen: klarte ikke å åpne i iTunes, men jeg har sett ett stort intervju med bill gates og steve jobs ja. det var veldig interresant.. selvom hun damen fort ble litt slitsom.

Skriv en ny kommentar

hits