AVATAR. Like bra på iPhone?

Avatar kan man vel si har tatt verden med storm. Hvis du ikke har sett den oppfordrer jeg deg faktisk til og stoppe å lese nå og løpe til kinoen og se den. Deretter komme tilbake å lese ferdig innlegget mitt da selvfølgelig. Jeg ble ihvertfall helt oppslukt av Pandora og når jeg så det var en iPhone app så måtte jeg selvfølgelig prøve.Jeg var selvfølgelig litt skeptisk ved å kjøpe denne appen. Den koster jo faktisk 55 kroner og sjansen for at dette bare er en måte å tjene penger på var stor. Jeg slår på spillet og blir møtt med en rar låt som ikke minner meg om Avatar i det hele tatt. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men det er som musikken til ett dårlig playstation 1 spill du fant i en brukt butikk. Men håpet skrek inni meg og jeg prøver å glemme dette og starter spillet. De åpner med en loading screen der noe blir sagt og det blir vist noen bilder. Okay tenkte jeg, dette er ganske kult. Så begynner Avatar eventyret... Å herregud.. jeg kan best forklare dette med bilder.

Disse bildene er det de viser på iTunes siden.

Det ser jo kjempe kult ut! Vel, dette er det jeg ser på min iPhone


Ser du jeg har blitt satt fast inni steinen? Der står jeg nå. Dette er ett glitchy spill som krever så utrolig mye energi bare for å spille. Åh, jeg liker ikke å ta på meg hater buksene og være den tradisjonelle internett beserviseren, men dette spillet er skikkelig dårlig. Dette er bare enda ett produkt som er for å lure deg til å bruke penger. Hadde de bare gjort det ordentlig så kunne dette vært så kult.

Så, er Avatar like bra på iPhone? Dere har vel skjønt svaret, men nei nei og atter nei. Defenitivt ett ikke kjøp! Beklager at jeg er så negativ på dette innlegget, men Avatar spillet kunne vært så bra hadde det bare vært ordentlig gjort.

Dagens lille mac tips:

Prøvde dere mitt forrige mac tips da jeg skrev om å få uker på iCal? Glem den linken jeg ga dere. Takket være Hilde kan dere nå trykke her for å få en enda bedre en. Her vises ukene diskre i venstre hjørne for hver uke. Tusen takk Hilde og lykke til med husbygging

8 kommentarer

♥ Maria

26.des.2009 kl.19:36

Heisann. Jeg lurer på en ting igjen. Jeg fikk meg iPhone 3gs til jul. Og jeg har sett at folk har kunnet bytte navn i "slide" og forandre display. Altså få et bilde bak app-ene. Vet du hvordan man gjør det? :)

Lasse E. Olsen

27.des.2009 kl.01:47

Maria T. Jordheim: hei igjen:) gratulerer så mye med 3GS:D er du fornøyd? Jo, da må du "jailbrake" iPhonen din. Det betyr at du kjører ett program som hacker telefonen. Jeg lagde ett innlegg om det for litt siden.

http://lasseolsen.blogg.no/1259173209_hvordan_jailbreake_di.html

Det skal være ganske enkelt å gjøre det, men du bryter i garantien hvis du gjør det:)

♥ Maria

28.des.2009 kl.22:31

Ja jeg er kjempe fornøyd! Må bare bli vandt med å skrive med den, hehe!!

Lasse E. Olsen

29.des.2009 kl.14:47

Maria T. Jordheim: å, jeg fikk så vondt i hodet når jeg skulle begynne å lære å skrive på iPhone. Så sinnsykt uvant. Men etterhvert kommer du til å elske det

♥ Maria

29.des.2009 kl.19:01

Ja tviler ikke! Liker det allerede, kanskje fordi det er så spennende og nytt for meg. Det får meg til å sende mange fler meldinger bare for å kunne bruke tastaturet, hehe!

Lasse E. Olsen

29.des.2009 kl.20:16

Maria T. Jordheim bare vent til du begynner å laste ned apps. Da er du helt avhengig

♥ Maria

29.des.2009 kl.20:23

Jeg har lastet ned apps allerede, men jeg vil gjerne ha gratis. Har ikke særlig mye cash som jeg har lyst til å bruke på apps :D vet du om noen bra som er free? Uten om photoshop, som jeg har :)

Lasse E. Olsen

29.des.2009 kl.20:29

Maria T. Jordheim: tja, jeg har endel gratis apps, men må huske de. Lett å glemme hvem som koster å ikke koster. MouthOff lite, facebook, shazam, remote, skype, fart for free, 1881, 12 days. Ellers når du ser en app du vil ha som koster penger så kan du jo se om det er en lite versjon. De er jo gratis.

Men last ned den 12 days. Apple gir ut gratis sanger eller apps hver dag ifra den til januar en gang.

Skriv en ny kommentar

hits