iTablet i slutten av januar?

Ah, the iTablet... Jeg må alltid hente en bøtte og sette under haken min hver gang jeg nevner den. Sikkelet renner som en foss mens jeg tenker hvor fantastisk denne duppeditten kommer til å bli. Jeg skulle egentlig skrive om dette for noen dager siden, men andre ting ble prioritert før. Men folkens, vi får kanskje se Tableten 26 januar 2010! Ikke nok med det, men den kommer kanskje til å hete iSlate.

Apple har tydeligvis booket Yerba Buena Center for the Arts i San Francisco i flere dager i slutten av januar. Det er en god sjanse da at Apple skal vise fram sitt nyeste produkt, iTableten, som Steve Jobs tydeligvis skal være veldig fornøyd med. Får å helle enda litt mer bensin på rykte bålet har Apple også bett utvalgte developers til å lage noen app demoer som kan kjøres på ett fullscreen format. Utviklerne har fått beskjed om at appen ikke skal ut til salgs i januar, men bare for å vise fram. Det sies at Tableten kanskje blir til salgs i febuar/mars. Dette iføle Silicon Alley Insider.

To spennende faktorer til er Apples nylige oppkjøp av musikk streaming servicet Lala, noe som kanskje betyr at iTunes får en real overhaul. Det har også blitt sagt at Apple har inngått en avtale med CBS og Walt Disney som kan bety av vi kan abonnere på serier og filmer. Sist men ikke minst har tydeligvis flere publishers blitt kontaktet for å se hva de kan få til med den nye Tableten med tanke på magasiner. Trykk her for å se noen veldig spennende videoer om akkurat magasin lesing på tableten.


Her er noen punkter som kan være interresange om tableten
  • Kommer muligens i 7" og 10" inch.
  • Kommer til å koste rundt $600 (3470 kr)
  • Kommer til å kjøre iPhone OS så man kan bruke iPhone og iPod Touch apps, men mange kommer til å bli overrasket over hvor avansert den kommer til å bli
  • Kommer med 3G muligheter
  • Kommer til å passe bra for musikk, websurfing, magasin lesing, film titting osv.
  • Steve Jobs har satt høy prioritering på tableten og er ekstremt fornøyd
  • Kommer til å bli hete iSlate?
Tableten er noe Apple har jobbet med i flere år. I 2007 kjøpte de opp navnet iSlate av Data Docket. Dette kan bety at Apple planlegger å kalle sin nye tablet iSlate siden de ordnet trademarkedet for dette.

Trykk her for å se noen konsept videoer av Tableten

10 kommentarer

Fredrik Høgestøl

27.des.2009 kl.02:36

Sier bare http://www.youtube.com/watch?v=5ohNzHWL7FI jeg :)

henry Meen

27.des.2009 kl.04:08

Fredrik Høgestøl: Håper r.u.s.e (The game) blir presentert sammen med tableten for å vise hva den er god for, ikke bare iphone spill. Tror ikke tableten blir god nok for "r.u.s.e", men hvem vet.

: Synes navnet høres litt rart ut. iTablet fenger mye mer enn iSlate, Eller kanskje ikke. Uansett så gleder jeg meg veldig nå, 31 dager igjen, 1 mnd akkurat nååå!

Andre_brenni

27.des.2009 kl.10:41

Tror egentlig den vil hete iSlate selvom det ikke er så sprekt navn (kan bli tullet med å kalt iLate eller iSlave) Apple har sikret seg domenet, kjøpt navnet og en sammarbeids person har røpt navnet. Tror egentlig prisen kommer opp mot 5000, en mellomting mellom iPhone og Macbook.

Lasse E. Olsen

27.des.2009 kl.12:24

Fredrik Høgestøl nice. very cool

Lasse E. Olsen

27.des.2009 kl.12:26

henry Meen: jeg var også skeptsik til iSlate... Synes iTablet var mye bedre. Men det er jo ikke sikkert de bruker det navnet. Uansett, som den fanen jeg er kommer jeg nok til å elske navnet om en måned;) Herregud jeg gleder meg. Jeg må finne noen som streamer det. Jeg synes vi alle burde være på samme side da.

Lasse E. Olsen

27.des.2009 kl.12:28

Andre_brenni: Jeg er ikke helt sikker jeg. Det er jo Apple. Jeg er bombesikker på at de har 100% kontroll over ryktene som kommer ut til sidene. Er ikke sikkert de kommer til å bruke iSlate. Ja, den kommer nok til å koste litt mer i Norge, men 5000,- etter det jeg har sett er en veeeldig bra pris:) skal du se streamingen av eventen?

Roger Oyen

27.des.2009 kl.12:38

Halla Lasse! Oy, hadde du giddi a gatt litt inn i dybde pa de forskjellige prosessor arktitekturene og watt og sann? Jeg har lest mye om de forskjellige prosessorene som har vart og hva folk haper kommer, og det er mange blanda kommentarer, og alt er egentlig ganske forvirrende. Jeg vet om ghz og 32 og 64 bit, men mer enn det kan jeg ikke. Snakker om i5 og i7, og nehalem at de ikke burde bytte fra intel osv. Kjekt med en gjennomgang :p takkara :D

Lasse E. Olsen

27.des.2009 kl.13:29

Roger Oyen: det er jo ganske interresant. Det skal jeg gjøre. kommer nok ikke idag siden det er ganske omfattende, men det kommer:)

andre_brenni

27.des.2009 kl.22:30

Lasse: Selfølgelig skal jeg se eventen!! :) Gleder meg veldig. Er alltid like gøy. (er uenig at Apple har ALL kontroll over ryktene, tror også Apple bruker rykter som et reklameverktøy for å skape det man kaller Desire og Interest i AIDAS -prinsippet.)

Lasse E. Olsen

28.des.2009 kl.19:52

andre_brenni: nei, jeg tror ikke de har all kontrollen, men de har nok veeeldig god kontroll. Det tror jeg:) Det er jo som du sier utrolig bra gratis reklame

Skriv en ny kommentar

hits