Apple kommer kanskje ut med nytt butikk konsept

Herregud, det er så utrolig mye jeg kan skrive om her om dagen. Godt for meg fordi da blir det jo ikke "ja ja, her var vi igjen" innlegg. Så mens jeg snylter nett av mor og far idag kom jeg over noe jeg måtte skrive om. Apple skal tydeligvis starte en ny "prototyp" butikk i California der de skal sette kunder og utdanning fremfor produktene. Ikke nok med det, men de skal plante ett tre inni butikken! Som skal vokse!!I god form etter at Greenpeace utnevnte Apple til det "grønneste" firmaet i hele verden skal Apple nå ha fått positivt svar til en søknad om bygging av ny butikk. I søknaden nevner ikke Apple sitt navn noen sted. Men arkitekten bak prosjektet, Bohlin Cywinski Jackson, er personen som har skapt flaggskip butikkene som glasshuset i New York og butikken i Osaka, Japan samt mange fler.

Hvis, eller når, denne butikken blir bygd kommer den til å bytte ut Apples første retail butikk i Palo Alto, California som ble åpnet i oktober, 2001. Butikken har litt historie med seg da selveste Steve Jobs besøkte butikken i 2007 med lanseringen av iPhonen. Den nye Apple butikken kommer til å bli bygd i en 86 år gammel bygning og rommer hele 996m2. Treet eller treene som skal bli plantet og skal i teorien vokse med butikken der de får masse sollys ifra glasstaket ovenifra.  Det kommer til å bli en humungous en etasjes butikk der alt skal ha ett gjennomført rent og "grønt" design. Tviler på at kommer til å ha gusjegrønne vegger, men dere skjønner idéen. Ute kommer Apple også til å fjerne alt av søppeldunker osv for å gi ett cleant design.

Hvis denne kommer er jeg faktisk gira nok til å kjøpe meg noen biletter til California og se fordi denne kommer til å bli episk.

Noe annet som er episk og ikke minst viser at mange av mine lesere er iherdig Apple fanboys er når jeg ser en tweet om at noen lager en Apple pizza. Lol tenkte jeg og synes det var så kult at jeg måtte legge det ut på bloggen. Fikk aldri sett ferdig resultatet, men den var sikkert utrolig god:) Creds til @andre_brenni @henry9 og @RasmusKriisDagens lille mac tips:

Jeg skriver mye feil! Jeg innrømmer det... Men noe jeg finner hjelper hvis jeg skal sjekke om noe er skrivd riktig er å bruke Google... Bare søk på det ordet du lurer på og hvis den retter det bruker du det ordet. Hvis den ikke retter det er det jo greit eller så har du såpass rart ord at du burde vurdere å bytte det til noe annet.

2 kommentarer

Miss Jones

09.jan.2010 kl.13:39

Høres spennende ut! :)

Andre_brenni

09.jan.2010 kl.14:43

Jeg er ApplePizza mesteren!!! :D

Skriv en ny kommentar

hits