Bohlin Cywinski Jackson. Arkitekt hjernen bak Apple Store

Det er veldig lett når man er en Apple blogger at man bare blogger om det som skjer der og da. Gjerne om rykter og rettsaker osv. Jeg leser jo daglig store Apple sider som skriver interresange innlegg som jeg skulle ønske jeg skrev. Men, jeg liker å tro jeg begynner å skrive bedre. Jeg skriver ofte om det som jeg synes er morsomt eller viktig, men jeg tar ikke med alt jeg tenker på. Skulle jeg gjort det hadde jeg bare nevnt hele tiden hva de andre sidene skrev. Noen gangene må jeg det, men andre ganger liker å skrive om ting som jeg faktisk må titte på flere sider for å finne ut. Hva poenget var med denne introen eller om du skjønte hva jeg skrev vet jeg ikke. Jeg er ihvertfall veldig glad at jeg har mine faste lesere.Med den korte introen tenkte jeg å skrive noe som er kjempe spennende. Nettopp om firmaet som har lagd alle Apple Stores, blant annet flaggskip butikkene i Philadelphia, Chicago, Osaka (Japan) og The Cube i NYC. Firmaet BCJ ble startet av Peter Bohlin (født 1937, New York, USA) i 1965. Han har fått en rekke prisen, men den siste var 2010 gull medalje hos American Institute of Architects.


Fra starten het arktitekt firmaet Bohlin Powell basert i Pennsylvania, men med tiden ble det til Bohlin Cywinski Jackson med kontorer i Pennsylvenia, Philadelphia, Seattle og San Francisco. De har motatt over 420 regionale, nasjonale og internasjonale priser for sitt design. Utenom å briljere i Apple butikker jobber de også med privat personer til universiteter. Det var stortsett det jeg fant om informasjon om firmaet. Nå vet dere ihvertfall hvem som designer Apple Storene.Det går rykter om at Apple skal starte ett nytt konsept med butikkene sine. Dette skrev jeg om for noen dager siden.

Dagens lille mac tips:

Er du så glad i ett program så du vil den skal starte hver gang du starter macen? Det er flere måter du kan gjøre dette, men det enkleste er å høyreklikke på ikonet i docken deretter velg valg > Åpne ved pålogging

6 kommentarer

Åsne

11.jan.2010 kl.21:31

har du noen tips om hvordan man kan rengjøre macen?

Lasse E. Olsen

11.jan.2010 kl.21:55

Åsne: hei:) jeg kan lage ett innlegg om det i morra jeg:)

Ida Talette

11.jan.2010 kl.22:47

Kan du ikke lage en video der du synger?

Lasse E. Olsen

12.jan.2010 kl.19:03

Ida Talette: lol, holder det ikke med introen?

Vetle

14.jan.2010 kl.00:17

Halla!

Jeg var på den Apple Storen i NYC for et par år siden! Det var drøyeste! Helt fantastisk opplegg!

Ikke tenkt å reise til New York? Gjør det, kanskje kun for å gå der! Lett!

Lasse E. Olsen

14.jan.2010 kl.07:15

Vetle: åååå, lucky. Fikk du tatt noen bilder?

Jo faktisk. Jeg kunne dratt til NYC bare for å se the cube. Hadde nok finni på andre ting å gjøre der og men:)

Skriv en ny kommentar

hits