Apple har rensket Asia for 10" OLED skjermer?

Asia er stort. Mega stort.... Det er derfor man blir litt sjokket når det går rykter om at det ikke er 10" OLED skjermer å oppdrive i Asia. Ryktene har flommet ifra den årlige teknologi messen CES i Las Vegas. (Messen der du ser masse duppe ditter du ikke visste du trengte.)


TG Daily har tydeligvis snakket med en anonym designer på messen som sa at Apple har forhåndsbestillt alle 10" OLED skjermer ifra Asiatiske fabrikker. Om det er sant eller ikke vet jo ikke mange, men dette er jo bare å putte på spyleveske på bålet.

Det har vært litt usikkert om Apple skal bruke OLED eller LCD skjerm på iTablet/iSlate/iMonkeyen sin, men fordelen med OLED er at den ikke trenger backlight for å vise farger. De bruker lite energi og gir supert bildet. En ulempe er at det er ganske dyrt, men siden iTableten ryktes til å være en mix meller iPhone og Macbook sier analytikere at den kommer til å ligge på rundt $600 (ca. 3500,-). Kommer nok til å koste mer i Norge.

Nei, det er bare å telle ned til 27 januar. Jeg arrangerer en live chat som alle kan være med på en time før eventen starter. Jeg har skrivd ett innlegg om dette. Foreløpig bruker vi iChat, men jeg venter på svar ifra blogg.no om de har noe å tilby. Hvis du vil holde av eventen i iCal kan du trykke her.

Dagens lille mac tips:

Når du har valgt en sang på iPoden din (ikke iPod Touch) kan du trykke select knappen. Den runde inni sirkelen. Hver gang du trykker på den for du opp en rekke valgmuligheter.

Én kommentar

Whitin me

13.jan.2010 kl.03:14

du har blitt utfordret! gå inn på bloggen min for og se hva du må gjøre:)

Skriv en ny kommentar

hits