Har Apple trent oss for tableten i flere år?

Jeg kom over en artikkel hos 9to5mac.com (de hadde Computerworld som kilde). De skrev om noe veldig interresant som faktsik fikk meg til å tenke. Har Apple trent oss for å bruke tableten i flere år?Det er ikke noe ukjent rykte at Apple har jobbet med tableten i flere år.

"Visionary companies like Apple have better ideas for how we do just about everything relating to computers and media. They know they can invent and build the products. The big problem is convincing us to use them. "

De nevner hvor flinke Apple er til å trene oss sakte men sikkert opp til å stole på dem og deres produkter. At vi faktisk vil bruke maskinene deres. Det ble tatt opp noen punkter som kan ha vært med å trene oss til å bruke tableten:
 1. Virtuelle keyboard (iPhone > Tablet > Maskiner)
  Mennesker hater virtuelle keyboard. Vi tvi holder oss til de fysiske tastaturene. Men hva hvis tastaturet på iPhonen bare var starten? Så går vi over til tableten og folk blir vant med tastaturet og til slutt elsker det. Da går de over til Macene. Kanskje.

 2. Mobil kabel boks og DVR (iTunes > AppleTV)
  Ved å gjøre teknologien mere for allmennheten vil flere ha produktet deres. Siden iTunes er såpass stort kommer de nok bare til å bygge ut dette.

 3. Apps on demand (App Store på iPhonen > Tablet > Mac)
  Alle med en iPhone eller iPod Touch MÅ elske App Store. Jeg laster ned noe nytt nesten hver dag. Dette kommer sikkert med tableten. Vi blir enda mer vant med det og blir helt avhengig. Det er da det kommer til macer og.

 4. Multi-Touch (iPhone > Macbook Pro)
  Noe som hadde vært utrolig vanskelig for mange noen år siden er nå en sak man ikke tenker på. Hvor langt drar de multi-touch teknologien? Tableten kommer nok til å ta teknologien ett langt sted videre

15 kommentarer

Benedikte

20.jan.2010 kl.21:54

jeg har fått meg noen nye sko, kan du kommentere hva du synest om dem på min blogg? <3

Chris-Håvard

20.jan.2010 kl.22:10

Er noen gode poeng her ja ;)

iTotto

21.jan.2010 kl.00:03

Hehe, ja Apple har oss i "den hule hånd" eller "rundt lillefingeren" .... eller noe sånt. LOL

Men, I like it :p

G

21.jan.2010 kl.00:14

Ja lasse, kommenter Benediktes nye sko!!???

Miss Jones

21.jan.2010 kl.07:59

Ja, det er nok ikke tilfeldig at den ikke er kommet enda. Men jeg har en følelse av at den ikke kommer nå i det hele tatt :P

Hanne

21.jan.2010 kl.11:06

Ja de er smarte karer. Først måtte de vinne et større marked og bli mer poppis enn de noen gang har vært før, og da slapp de iPoden. Etter det så tror jeg nok at markedet føyk tilværs fortere enn noen kunne gjettet på. Sjakktrekk det der. Begynne i det små og starte en macfeber. Og ja, jeg vet, apple har eksistert lenge sammen med produktene sine, men det er ikke til å skyve under stolen at de har vært mer på folks daglige agenda enn de har vært de siste årene etter iPoden. Så nå er det fritt frem for å gjøre omtrent hva det skal være, for brukerne sluker det meste med de leverer (med god grunn).

Henrik Hasfjord

21.jan.2010 kl.12:52

Hey! :)

Jeg har veldig lyst på en Mac, nå. Usikker er jeg selvom, på hvilken jeg skal velge! Hvor lenge burde jeg vente? Det kommer jo så mye nytt nå, hva er riktig tid å handle en Mac og en iPhone på? Og hvilken mac, som sagt. Jeg skal bruke Mac til studio-bruk, musikk altså. Er det slik at jeg burde kjøpe Mac'en standard, eller burde jeg finjustere spesifikasjonene, og be om mer ram +++

Usikker!

mvh,

Henrik

Lasse E. Olsen

21.jan.2010 kl.18:17

G: haha. det er med sånne kommentarer jeg blir mint på at jeg blogger hos blogg.no

Lasse E. Olsen

21.jan.2010 kl.18:19

Hanne: de revlusjonerte verdenen med iPoden. så lenge de har kulturen av Apple så skal det mye til får at det går galt. Apple skal ha det med at man føler seg spesiell med ett Apple produkt. Jeg skal ærlig innrømme at jeg vil kjøpe tableten uten å ha sett den. Men du har rett med iPoden. Den og iMacen startet alt.

Lasse E. Olsen

21.jan.2010 kl.18:19

Miss Jones: haha, for godt til å være sant?

Lasse E. Olsen

21.jan.2010 kl.18:24

Henrik Hasfjord: du må jo få deg mac. Kan ikke drive ett studio uten mac. vil du ha stasjonær eller bærbar? Du må ikke tenke sånn. Det stopper ALDRI med rykte børsen og det kommer alltid noe nytt. F.eks. en iMac går helt fint å kjøpe nå, mens en Macbook ville jeg ventet litt på. Standard er ikke dårlig altså. Du kan jo starte med det også bygge deg opp når du får spart av mer penger

Hanne

21.jan.2010 kl.18:34

Jepp, smartingene. De skapte ikke bare en trend, men et behov for en identitet. Særlig da de begynte med farger på iPod nano. Apple produktene er ikke bare maskiner, de er din personlighet. Steve Jobs for president :P haha

Lasse E. Olsen

21.jan.2010 kl.18:35

Hanne: Steve Jobs for Gud. hahaha

Henke

21.jan.2010 kl.23:48

men hva med Benedicte sine sko?

Lasse E. Olsen

22.jan.2010 kl.16:54

Henke: Jeg må si. For å faktisk kommentere bloggen min og si jeg MÅ se på dem ble jeg litt skuffet

Skriv en ny kommentar

hits