Bildet av tableneten og preparasjon for eventen.

Eh, var dere flere som fikk en melding ifra iCal om event som var idag? For dere som hadde for litt siden lagt til min iCal notification merket nok at jeg hadde glemt å skrifte dag og tidspunkt. Vel vel, hvis du hadde glemt det var denne uka så ble du ihvertfall minnet på det nå. Så, det er dagen før eventen. Og hva har skjedd? Jo, drøssevis av bilder, rykter osv osv. Ukene før en event er crazy. Ihvertfall når du ikke har sjekket Twitter på en halv dag så er det mye å titte gjennom. Men her er ihvertfall noen punkter.

Ett bildet av tablenen:

Nei, dette er ikke ekte, men mange sier denne kan være det som er det nærmeste vi har hatt til nå. Det kommer som regel en god dose av "Hey, se jeg har bildet av tingen du perver over her!!!" bilder. Selvom det ikke er ekte er det jo en fin måte å bygge opp spenningen på. Uansett, hvor annerledes kan den være fra fronten. Det er en tablet altså en stor skjerm med ramme. Bildene har blitt funnet fra en Tweet.iPad/iTablet/iSlate/iWannaRock har fått en pris:


Også gjennom en tweet, tyske storkjeden Media Markt skal tydeligvis sagt at iPad kommer til å koste 490 euro (4108 kroner) med abonnomang ala T-Mobile og 899 euro (7401 kroner) uten operatør. Twitter kontoen slettet tweeten med en gang og det har visst seg at det ikke er Media Markt sin offisielle Twitter konto. Men de som hadde den fikk sikkert mye followers.Apple jobber intenst med avtaler med publishers:

Ett av de heteste ryktene om tableten er jo at den skal bli en e-book. En maskin der man kan lese magasiner og bøker på en måte man aldri har gjort før. Flere publishers har sagt at Apple har kontaktet dem, der den heteste er New York Times. Om vi får en stor boksamling på onsdag er usikkert, men Apple kommer nok ha noe å vise.

Tim Cook og Steve Jobs er så teasers!

Under en Q&A session der Apple la fram sin finansielle situasjon (Blir blogget om senere.. Mye tall.) så ble dette nevnt.

"Tim Cook teased that he "wouldn't want to take away your joy and surprise on Wednesday" when questioned about their upcoming products."

Steve Jobs har også blitt tatt i å si at dette er det viktigste han noensinne har gjort.

Ellers jobber Apple iherdig med å gjøre eventen ferdig:

Eventen vil bli holdt ved Yerba Buena Center for the Arts i San Fransisco. Dette er Jobs yndlings sted å gi ut store nyheter. Jeg har hentet disse bildene tatt av Leander Kahney ved Cult Of Mac.

En gjennomgang av eventen skriver jeg om i kveld. Be tuned


8 kommentarer

iTotto

26.jan.2010 kl.18:00

gleder meg til i morgen, da møtes vi på chatten :)

line

26.jan.2010 kl.20:12

veit du ossen man skifter passord på ipod touch når man har glemt det? vis du skjønner? :p

Lasse E. Olsen

26.jan.2010 kl.20:35

line: hei hei:) det du må gjøre er å gjennopprette iPod Touchen din på iTunes. Det er ikke så farlig som det høres ut som. Har du iTunes 9? Last ned det hvis du ikke har.

Plugg inn iPoden til macen/pcen, deretter går du på iTunes og velger iPoden din på venstre side. Hver gang du plugger inn iPoden så blir det tatt en sikkerthetskopi. Dette hvis du ikke har slått det av da. For å være helt sikker høyreklikker du på ikonet på venstre side og trykker sikkerhetskopi.

Etter det er det bare å trykke gjennopprett. Du ser det på iPoden siden i det grå feltet. Mulig du må legge inn musikk igjen etter det men. Ellers ikke noe stress.

Skjønte du?

line

26.jan.2010 kl.20:41

tusen takk, ja jeg skjønte og det funket :) du er dagens engel

Lasse E. Olsen

26.jan.2010 kl.20:44

line: jippiiiiii:)

andre_brenni

26.jan.2010 kl.20:56

Håper den vil ligne litt som den på bildet :) :D

Lasse E. Olsen

26.jan.2010 kl.21:53

andre_brenni: ja, håper det blir en stoooooor skjerm med liten ramme. det er sexy

Tommy ツ

27.jan.2010 kl.21:30

I wish

Skriv en ny kommentar

hits