Blir tableten svar på Steve Jobs største drøm?

Tiden før en event er veldig spennende.. Alle har sine teorier over hva de tror kommer og hva de ikke tror kommer. Produktene som er ryktes til å komme blir bare mer og mer hypet til det punktet da det kan bli litt mye. Jeg sier på ingen måte at jeg er lei eller har små forhåpninger, men man kan fort gå skuffet vekk ifra en event. Uansett skal vi i morgen klokka 19:00 her på bloggen skal vi finne ut hva Steve Jobs har vært så gira for.


Tanker etter en veldig bra artikkel ifra slate.com:

Så hva er greia med overskriften? Jo, hva er Apples visjon? Hva er Steve Jobs største ønske? Å lage en maskin for "resten av oss". Med det mener man en maskin som alle kan skjønne. Maskinen til folket! La oss si tableten kommer til å bruke en slags iPhone OS. Det som er så bra med iPhone OSet er at alle kan skjønne det. Alle de dype kommandoene og alt det komplekse er gjemt bak fine og tydelige ikoner. Vi trenger ikke kjøre backup eller OS oppgraderinger fordi dette skjer automatisk. Hvorfor skal vi som en bruker tenke på alt dette? Alle programmer/apps må bli godkjent av Apple og selv tredje leverandørs developers har ikke dyp tilgang til OSet. Dette minsker risken betydellig ned for virus osv. Vil du ha musikken din? Vel, det er ikke langt inni en directory på din maskin. Musikken ligger på musikk spilleren din. Bare ett ikon-trykk unna. VIl du ha en ny app? Bare gå inn i app store og finn appen, trykk install og skriv inn passordet. Det er alt. Resten skjer automatisk under alt det fine og når du er ferdig trykker du på det knæsje ikonet og vips; du er i gang! Dette er noe alle kan skjønne. Dette er maskinen for "resten av oss".

Tenk på tanken. Prøver Steve Jobs å revolusjonere datamaskinen som vi kjenner den idag? Dette er drømmen Steve Jobs har hatt siden 1970 tallet.

Hahaha, og jeg starter innlegget med at man ikke må bli skuffet. Kommer vi til å bli det?

Kilde: Slate.com
          Cultofmac.com

6 kommentarer

line

26.jan.2010 kl.20:32

veit du ossen man skifter passord på ipod touh når man har glemt dt? kan man gjøre det inne på itunes eller noe? hjeelp meg , vær så snill! :)

Michelle

26.jan.2010 kl.20:35

Jeg har ikke mange produkter fra Apple, mer presist, kun noen iPoder. Derfor har jeg ikke funnet bloggen din veldig attraktiv for meg, men har lest noen innlegg og vil si at du er flink! Hadde jeg hatt Mac Book eller andre produkter, hadde jeg nok vært fastleser av bloggen din.

Det første jeg la merke til var headeren din. Den var outstanding!

Keep it up!

Lasse E. Olsen

26.jan.2010 kl.20:39

Michelle: hei, tusen takk. Det er kjempe hyggelig å høre:D Jeg skjønner at det kan bli litt tungt å følge bloggen hvis du ikke kan prøve ut ting selv. Men dagen du får deg en macbook *hint hint* så burde du virkelig bli en fast leser:)

Takk for komplimanget om headeren:D Jeg er veldig heldig å ha en kjæreste som fotograf: http://christinewendel.blogg.no

Men tusen takk. Jeg setter alltid pris på feedback!

andre_brenni

26.jan.2010 kl.20:58

Tenk om det ikke er noe tablet fra Apple i det heletatt, hahaha...

Lasse E. Olsen

26.jan.2010 kl.22:47

andre_brenni: hahaha, jeg vet ikke om jeg orker tablet rykter så mye mer nå

Ida Talette

26.jan.2010 kl.23:01

Muffins.

Vafler.

Sjokoladekake.

Gulrotkake.

Ser du, jeg er ikke kresen, bare å velge og vrake!!

Skriv en ny kommentar

hits