Wired viser magasin appSa noen revolusjon? iPad kommer til å bli en revolusjon.. Hvorfor? Jo, for nettopp apps som Wired gir ut i sommer. Magasinet har gitt ut en video samt hatt en visning på hvordan appen kommer til å bli.

Innholdet blir lagd i Adobe InDesign, akkurat som magasinet, og det er samme folka som gjør det. For å kode kode bruker de Adobe Air. Dette vil selvfølgelig ikke funke rett på OSet til iPaden, men ved hjelp av en packager Adobe har laget skal dette lett bli konventert til det som trengs for å kjøre på iPad.

Det du ser på videoen er ikke en demo eller ett konsept, men den faktiske appen. Sier de ihvertfall og jeg velger å tro på dem.

Jeg håper bare virkelig at det ikke kommer til å skje masse drit med den siden de skal konventere den rett ifra Adobe Air. Med tanke på gjennomgangen Apple har med apps skal ikke dette være ett problem. Jeg håper heller ikke at appen eller magasinet ikke blir for komplisert. Funskjoner er kult, men hvis jeg sliter å bla til neste side skriker jeg "booooring" mens jeg klapper megselv på magen og synger "My heart is yours" av Grand Prix Didrik.
Stikkord:

8 kommentarer

henry Meen

16.feb.2010 kl.21:14

Helt syykt kult. Endelig kan folk se hva som er så revolusjonerende med iPad.

andre_brenni

16.feb.2010 kl.21:41

Dette blir bra :) gleder meg

iTotto

16.feb.2010 kl.21:43

Det ser bare helt sykt ut. Hvis alle norske aviser og magasiner kommer med en sånn type app. så skal jeg kjøpe alle sammen. for dette er RÅTT !

(jeg skrev om dette samtidig som deg på min webside, men jeg fant en lik film på YouTube. hahaha, så jeg sleit ikke med å få den innpå :p www.crazytotto.com)

Tommy

17.feb.2010 kl.17:08

Enda en ting som vil bli ulovlig lastet ned... :P

Lasse E. Olsen

17.feb.2010 kl.19:10

iTotto: men jeg lurer på hvordan det kommer til å bli for daglige ting. Om f.eks. norske aviser klarer å gjøre det så fancy med videoer, 360 bilder osv

Lasse E. Olsen

17.feb.2010 kl.19:10

Tommy: tror du det da? Er jo ganske vanskeligere med App Store

Tommy

18.feb.2010 kl.17:53

Det spørs jo veldig, det vil jo bli en ny ting som blir mulig å laste ned ulovlig. Om folk kommer til å gjøre det er en annen ting. Det er jo fult mulig å laste end apps ulovlig (med hacket iPhone såklart), men de fleste kjøper eller laster ned i App Store.

Lasse E. Olsen

18.feb.2010 kl.19:46

Tommy: Jo, men jeg tror ikke det blir like stor kvalitet over de ulovlige appsene. De store developerne gidder nok ikke å gå gjennom Cydia osv

Skriv en ny kommentar

hits