Jeg trenger din støtte

Jeg trenger, som tittelen viser, din støtte. Jeg mener ikke "Hei, kan du låne meg en tier? Jeg trenger det til toget." fordi vi alle vet at jeg ikke hadde tatt toget da. Det er nemlig en helt annen ting jeg trenger hjelp til.

Etter jeg forvandlet bloggen min til en ren Apple-relatert blogg har jeg sett at mange har likt det jeg skriver. Det er ihvertfall det jeg liker å tro. Kanskje det tilfeldigvis er veldige mange personer som klikker seg feil innpå bloggen min hver dag. Hva vet jeg...

Å skrive om Apple og alt som har med det å gjøre er noe jeg virkelig, virkelig elsker og jeg kommer definitivt til å fortsette med det. Det er jo sikkert ingen hemmelighet at jeg skulle ønske jeg kunne leve av det her. Hvis jeg kunne levd av å skrive om Apple kunne jeg gitt dere helt syke innlegg, samt at jeg hadde gjort noe jeg virkelig liker.

Som kanskje noen av dere husker skrev jeg i mitt avslutningsinnlegg i 2009 at jeg hadde store planer for dette året. Og jeg jugde ikke. Jeg har noen store planer for 2010. Store. Humungous. MUY GRANDE! Jeg kan jo ikke snakke om de nå, men det kommer til lyset når det er klart. Så gled dere.

Men for at jeg skal klare å nå mine mål og klare å få til mine store planer trenger jeg deres hjelp til å få ut bloggen min. Jeg håper dette ikke virker som ett desperat forsøk på å få opp leser statistikken min, men det har litt og si hvis jeg skal kontakte forskjellige aktører. Så hva kan du gjøre for å hjelpe:

  • Inviter dine Facebook venner til min facebook gruppe.

  • Gå med bar overkropp og skriv "lasseolsen.blogg.no endret mitt livssyn!" mens du slår deg selv på brystet og skriker "Jeg er endelig ett komplett menneske".

  • Still meg spørsmål. Ta kontakt på post@lasseolsen.no hvis du har tips, vet om noen som kan hjelpe, eller bare lurer på noe. Jeg svarer med glede.

  • Har du Twitter? add meg på @lassolse og retweet mine tweets. Det hjelper alltid kjempe mye.

  • Kjenner du noen som er Apple interresert? Fortell om bloggen min.

Jeg håper ikke dette virker teit å skrive, men det er en realtitet at person til person er den beste markedsføringen. Jeg skal fortsette å gjøre det jeg elsker, nemlig og skrive om Apple. Jeg skal også jobbe hardt får å nå flere mål. Jeg håper virkelig du hjelper meg med noen av de punktene ovenfor. Det hadde betydd vedlig mye for meg.

Takk til alle dere som følger bloggen min hver dag. Uten dere hadde det nok blitt litt umotiverende noen ganger. Jeg har blitt kjent med masse flotte personer og gleder meg til å bli kjent med flere av dere.

Dagens lille mac tips:

Støtt lasseolsen.blogg.noI love you

26 kommentarer

andre_brenni

18.feb.2010 kl.21:37

haha, jeg skal gjøre forslag nr. 2 på skolen :)

Tommy ツ

18.feb.2010 kl.21:50

Seff, Apple Buddie (Y)

Kris

18.feb.2010 kl.21:50

Kan låne deg en tier, Lasse. Slapp av
Herlig, en blogg om mac! Jeg er i ekstase og legger deg straks til som venn for å følge deg!

Endelig en person jeg kan plage med mine spørsmål angående mac! Er ikke direkte smart selv når det kommer til data;)

*Eivind*

Kristine Soltveit

18.feb.2010 kl.23:03

Smart med Apple blogg! :D Må lese mer.

Steinars Littel Corner

18.feb.2010 kl.23:04

eg tattoverer blogg namnet ditt på kroppen viss du betaler tattoen og 25K i året .. :-P
må jo tjene litt på reklameringa :-P
hehehe eller kansje ikkje.... Det eg imidlertidig kan gjære er å linke frå min blogg til din blogg
mot at du gjær det samme seff. appel er digg det men pear is better .. :-p

Hu Marianne

18.feb.2010 kl.23:11

Bloggen ser bra ut.. Ekke så interessert i Apple og datagreier, men lurer på hvordan du fikk til "Er du ny her? Ta en titt på mine favorittinnlegg!" ..

www.humarianne.blogg.no (Bruk svarfunksjon så jeg ser svaret hos meg).. :)

M.Cooper

18.feb.2010 kl.23:14

jeg går på nkf, der alle er appel frelste! Du kan legge ut blogg adressen din på sidene våre. Skal informere alle appel frelste mennesker jeg møter om bloggen. :)

Eirik

19.feb.2010 kl.13:21

God plan

Helene

19.feb.2010 kl.16:58

Lasseee:) jeg vet ikke om du husker meg, men jeg sendte en mail til deg ang. iPhone. Og skal jeg fortelle deg en ting? Nå sitter jeg og skriver fra min nyinnkjøpte iPhone 3gs 32gb!!!!! Og det første jeg gjorde var å skrive til deg haha. bloggen din er best. Lag en Feet tskjorte hvor det er bilde av deg og hvor det står LASSEOLSEN.BLOGG.NO på og jeg skal gå med den på skolen!!;)) med iPhone og lasseolsen.blogg og snart mac, er livet mitt komplett!! :D

Lasse E. Olsen

19.feb.2010 kl.19:07

andre_brenni: gjør det og send bildet!

Lasse E. Olsen

19.feb.2010 kl.19:08

Eivind: Kjempe hyggelig å høre. Hvis du har noen spørsmål så er det bare å kjøre på. Ingen spørsmål er for dumme. Hvis de ikke er kjempe dumme. Da blir det for dumt

Lasse E. Olsen

19.feb.2010 kl.19:09

Steinars Littel Corner: hahaha, jeg skulle gjerne sett tatovering av bloggen min. Du skulle tatt screencapture av startsiden og tatovert det over hele ryggen. Det hadde vært noe!

Lasse E. Olsen

19.feb.2010 kl.19:11

Hu Marianne: hehe, greit du er ærlig om det da.

Først lagde jeg ett innlegg om favoritter, deretter gikk jeg på widgets på design og limte inn dette.

Er du ny på bloggen min? Ta en titt på mine favoritt innlegg

Bare bytt adressen med din

Lasse E. Olsen

19.feb.2010 kl.19:11

M.Cooper: så bra! Jeg skal virkelig sjekke det ut og legge ut adressen min. Tusen takk for hjelpen:)

Lasse E. Olsen

19.feb.2010 kl.19:13

Helene: hahahhaa, takk for en super kommentar. Selvfølgelig husker jeg deg. Kommer nok ikke til å glemme deg heller etter den kommentaren:) Jeg er glad jeg gjør livet ditt komplett. haha

Lasse E. Olsen

19.feb.2010 kl.19:13

Helene: og gratulerer så mye med iPhone!! Er du fornøyd?

Helene

19.feb.2010 kl.22:58

Haha! Bra du ikke er diva, du tar virkelig vare på fansen din!:D om jeg er fornøyd? Det er jo en helt annen planet! Jeg har vært helt borte siden jeg kjøpte den, det er så mye og gjøre på den!! Aldri mer sliten Sony og gammal Nokia, iPhone for alltid!! Har funnet min sjelevenn, min bestevenn! Men jeg hadde nok ikke funnet den nye bestevennen min hadde det vært for deg! Haha:) så jeg er langt mer enn fornøyd:))

André R. Nanbjør

21.feb.2010 kl.14:38

TIPS: hva med å opprette egen blogg (wordpress) som du hoster på et webhotell? Da har du mye større fleksibilitet, du får eget domene som står i ditt navn, osv. Jeg tror du har vært inne på tanken, hvorfor slo du det av deg?

Lasse E. Olsen

21.feb.2010 kl.20:58

André R. Nanbjør: Ingenting har endret seg om det;)

Lasse E. Olsen

21.feb.2010 kl.21:01

Helene: haha, veldig kult å høre:) Si ifra hvis du har noen apps jeg mååå prøve da:)

Arnt Willy

05.apr.2010 kl.12:32

Vi kan komme nakne til jobb med "lasseolsen.blogg.no endret mitt livssyn!" + vi kan snakke med Ole Vinje om å få direkte link til bloggen din på alle nettsidene til Komplett og MPX osv.

Dette fikser vi!! ;)

Håper du har hatt en fin påske! Kult bilde av deg forresten, med slips å greier.

Veldig amerikansk og stilrent!

Lasse E. Olsen

05.apr.2010 kl.22:23

Arnt Willy: Vet ikke om jeg tør å spørre komplett. De kommer bare til å le av meg og spytte på bildet mitt

Hanne

15.apr.2010 kl.06:43

Nå har jeg invitert ALLE på facebook lista mi som muligens er interessert i Apple, og et par som kanskje kommer til å bli litt irritert fordi de er n00bs og sitter og tilber windows... Dvs. alle som skjønner norsk da.

Lasse E. Olsen

15.apr.2010 kl.11:12

Hanne: NICE! Tusen takk. Jeg har lagt merke til at det stadig går opp på fan tallet. Det er moro! Tusen takk:)

Hanne

19.apr.2010 kl.09:51

You very welcome are, young iPadwan.

Skriv en ny kommentar

hits