Hva vet jeg om den nye iPhonen og når iPad kommer

Jeg får mange spørsmål om spesielt iPhonen. Derfor skal jeg nå leke analytiker og dra noen rykter ut av mitt erme. Magic magic. Neida, jeg har sjekket endel Apple sider, men det er ikke så mye å hente. Her er ihvertfall litt.

Ny iPhone i sommer?


Det har gått svæææært lite rykter om dette i det siste. Det jeg har lest er at det mest sannsynelig kommer en ny iPhone i sent juni - tidlig juli på WWDC konferansen. Phil Schiller, den koseklumpen, har klart å si at det kommer en ny iPhone hvert år. Om dette er hundre prosent sant vet jeg ikke. Det har også vært snakk om at Apple kanskje viser den nye iPhonen i april. Vet jeg dette da for sikkert? NEI. Jeg vet ikke om det kommer en ny i det hele tatt, men er jo stor sjanse.

Her er noe lekre punkter over hva som kan være nytt:
  • Nytt OS aka. OS 4
  • 5 Megapixel kamera
  • Flash med kamera
  • 4G kompatibel?
  • A4 prossesor aka myyye kjappere og sterkere iPhone
  • Kanskje vi får utseende litt mer lik iPad (Tynnere og aliminium)

Det går også rykter om at det kommer en ekstra low-cost iPhone. Apple har ikke hatt så stor suksse i Kina på grunn av prisen til iPhone. Kineserne har enten en iPhone fra svartebørsen eller så har de en noe annet. Apple skal starte 25 nye Apple Stores i Kina i løpet av de neste to årene. Dette kommer nok til å bli en stor satsning for Apple, og kanskje vi får en low-cost iPhone.

Jeg håper på at det kommer noe annet enn plastikk på baksiden av iPhonen. Dette hadde vært litt mere nice og hadde sett litt mer classy ut. Akkurat som iPad.


Når kommer iPad ut?

Det gikk noen rykter om at iPaden hadde problemer og at den kom til å bli forsinket. Dette ser ut til å ha dempet seg nå og de første iPadene skal komme 26 mars. (Kanskje!) Apple Store ansatte skal muligens begynne sin trening på iPad 10 mars, mens det skal komme reklamer om iPad 15 mars.

Når iPad ble utgitt ble det gitt håp om at utgivelses datoen er internasjonalt. Så vi kan kanskje få iPad i Norge 26 mars. Cool? Yes. 3G-versjonen skal komme en måned etterpå.Har noen noe rykter å tilføye så kjør på

3 kommentarer

Håkon

03.mar.2010 kl.23:30

Har jo blitt lekket noen bilder av den angivelige neste generasjon av iPhone. Samme kilde som hadde bilder av 3GS i god tid før lanseringen.

http://www.macrumors.com/2009/02/12/leaked-photos-of-next-generation-iphone/

Vil ikke utelukke at disse er ekte. Og baksiden er som du ettersøkte laget av metall, ikke plast.

Liker at du forteller !!!!!

03.jun.2010 kl.20:24

Når kommer den til Norge og hvor mye kommer den til å koste ??????

Lasse E. Olsen

03.jun.2010 kl.23:02

Liker at du forteller !!!!!: Håper den kommer i juli eller august, men mye tyder på sen sommer eller tidlig høst. Men ingen vet...

Den kommer nok til å koste like mye som 3GS gjør nå, deretter senker de prisen på 3GS.

Skriv en ny kommentar

hits