Ny Mac Pro 16 mars?

Det har vært, mildt sagt, en galafillion mennesker som har spurt meg om det kommer en ny Macbook Pro eller Mac Pro snart. Ja, galafillion. Det har vært så mange at jeg måtte finne på ett nytt antall. Jeg må som regel alltid skuffe med å si at jeg ikke vet så mye. Ryktebørsen har vært særdeles stille om dette, men idag kom det jammen meg noen rykter om dette.Ryktene kommer ifra en source til ZDnet der det blir fortalt at Mac Pro for å heftig oppdatering med "hexacore" (=6 kjerner) Core i7-980x. For dere som skjønner det så er kanskje specsa her, tatt ifra cultofmac.com:

The Intel Core i7-980X is a 32nm chip, maxing out at 3.33GHz but packing six cores and twelve threads per chip? which could ultimately result in a dual-core Mac Pro boasting twelve physical and twenty four logical cores. Each Core i7-980X CPU also has 128MB of Intel Smart Cache, hyperthreading support, an integrated memory controller and supports DDR1066MHz memor. In other words, Mac Pros built on the Core i7-980x processor will see a huge performance boost over the current model.

Sitter du nå og nikker og later som du skjønner alt som står her er du sikkert ikke alene. Kort og greit kommer det til å bli en super kjapp maskin. Har du sett Star Wars når de går til lightningspeed? Vel, det blir sånn, bare i OS X. Å gå inn på Time Machine blir som å kjøre Millenium Falcon til universets ende for å finne de slettede filene.


Og selvfølgelig, sjansen for at Apple tar en dobbel en ved å også oppgraderer Macbook Pro er rimelig stor. Det har ikke vært noen rykter om dette i denne runden, men når vi trekker opp dette så er det ikke til å se bort ifra. Det hadde ihvertfall vært veldig bra for mange.

Ryktene på Macbook Pro har omhandlet å få serien med i5 og/eller i7. Det er bare å vente å se hva som skjer.

Dagens lille mac tips:

Vil du zoome inn på det du ser? Hold inne ctrl, deretter dra opp og ned med en finger på enten musen din eller trackpaden.

4 kommentarer

Zezilie

11.mar.2010 kl.23:12

kjempefin blogg, elsker designet:)

Hva syns du om sponsorpakken jeg fikk idag? :D

Jakob

12.mar.2010 kl.00:22

Genialt! Håper det stemmer for da venter jeg med å kjøpe til da!

Marius Jørgenrud

13.mar.2010 kl.06:25

> "hexacore" (=16 kjerner)

Nå er det vel seks kjerner.. :) Høres uansett ut som en svært kraftig maskin. Neppe noe jeg trenger selv, men en god siklekandidat til de som driver videoredigering. Selv håper jeg Macbook Pro-serien nå får en etterlengtet oppgradering...

Lasse E. Olsen

14.mar.2010 kl.12:03

Marius Jørgenrud: eh, jeg bare kryper under korset og later som ingenting jeg.. lol.

Men ja, blir alt for kraftig for meg og. Men ser gjerne en oppdatering av MBP serien, selvom jeg tror iMac er neste hvis jeg skulle valgt en mac. Er så fornøyd med min gode gamle MBP

Skriv en ny kommentar

hits