I have ze internett in mah houze!!

Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten Netcom sin Mini Ruter. For dere som ikke vet er det en liten boks som gir deg trådløst 3G nett everywhere. Jeg hadde ett samarbeid med Netcom da jeg testet denne. Se film.

Jeg har flyttet til Oslo og mini ruteren har vært flittig brukt. Men, når det er såpass mange i Oslo som bruker 3G til tider, kan det noen gang gå treigt.

Heldigvis fikk jeg internett fra Powertech idag. Det føles veldig bra og jeg sitter med tunnelsyn fordi det går så fort.

For dere som lurer kjøpte jeg ADSL+ Max abon.

Under er ett bildet av meg mens jeg har tunnelsyn på grunn av det kjappe nettet. Slang på en syk Photoshop effekt for å gjøre det litt classy.3 kommentarer

FRIDA

06.mai.2010 kl.17:09

Hei. virker som om du vet veldig mye om macer osv. Jeg skal snart begynne på videregående og trenger en ny pc før jeg begynner. Jeg vil ha en som kan kjøre sims 3, som er enkel. Og som er bra til bilderedigering - og skole ting.

Nå har jeg en dell xps m1710 som er på 17" ,som også blir litt stor til skolepc. Har du noen anbefalinger ?

Didrik

06.mai.2010 kl.17:18

Frida, kjøp deg en mac :)

Lasse E. Olsen

08.mai.2010 kl.10:38

FRIDA:Hei, sorry jeg er litt treig på å svare.

Jeg vil jo selvfølgelig anbefale en mac for deg. Det som passer best for deg siden du går på skole er nok en bærbar.

Da får du noen valg:

13" Macbook

- Billigste bærbare macen. Den er av plastikk, men er fortsatt en veldig god mac.

13" Macbook Pro

- Ett hakk bedre enn Macbook. Den fikk akkurat en oppgradering som gjorde den til tider 80% kjappere enn forrige modell. Den har til og med 10!! timers batteritid.

15" Macboook Pro

- Hakk bedre enn 13" MBP. Her får du to grafiske kort. Den er generelt mye sterkere og har noen fler innganger.

17" Macbook Pro

- Beistet av MBP linjen. Denne er veldig sterk, men også veldig stor. Hvis du skal drasse rundt på den så kan det bli litt stress. Jeg har en 15" og er stort nok for meg.

13" Macbook Air

- Denne vil jeg egentlig ikke anbefale for deg hvis du skal spille sims osv fordi du må ha en ekstern cd-inngang. Veldig kul, men passer kanskje ikke deg.

Generelt vil jeg anbefale alle. For ditt bruk kan du fint gå for den billigste uten problem. Men jeg ville vurdert å invistere i Pro linjen. Selvom Macbook er veldig veldig bra så har Pro linjen endel fordeler.

Men gå for mac. Det er rart med det, men dagligdagse ting blir plutselig morsomt å gjøre. Jeg har hatt mac i flere år, men synes fortsatt det er noe helt spesielt med det.

Mac er laget for folket:)

Hjalp dette?

Skriv en ny kommentar

hits