Oslo er ikke som Vestfold.

Jeg er oppvokst på Tjøme. Det er en liten idyllisk øy i Vestfold. Du har sikkert hørt noen si "Vi skal på hytte tpå Tjøme". Vel, jeg har nettopp flyttet til Grønland med min samboer. Det er mye forskjellig som skjer. Ikke nok med at jeg bor i en større by, så bor jeg også i Grønland der det er en grøt av nasjonaliteter.

Faktisk, Grønland er ikke så ille som alle skal ha det. Jeg koser meg faktisk her. Nå begynner jeg å bli vant til at noen fra visse nasjoner snakker ganske aggressivt, selvom de ikke er sure. Så nå tror jeg ikke lenger at folk skal angripe meg fra hvert hold. Det er ikke for å være fordomsfull eller rasist, men når en fyr løper bak deg og skriker ett eller annet på ett språk jeg ikke skjønner så blir Vestfoldgutten litt bekymret.

Uansett, idag var jeg ved Stortinget. Plutselig ser jeg ett tog. Jeg tenker: "å, så koselig. De øver til 17 mai sikkert". Plutselig roper noen "LEGALISE IT". Mitt nærsynte blikk tittet nærmere for å finne ut at nasjonaltoget bestod av hip-hopere, rasta menn og kvinner og en mann i dress som enten hadde gått seg vill eller var veldig enig i dette synet.

Ja, det var visst ett pro-hasj tog som gikk gjennom Oslos gater. Og de var sinnsykt mange. Jeg sto på sidelinjen med en liten gutt. Noen tok visst bildet og la det ut på en side.

Oslo er ikke som Vestfold.9 kommentarer

Åsne

08.mai.2010 kl.21:55

vestfold er fett altsåå
Hehe kommer også fra Vestfold.. eller litt blandings ;) oppvokst i Gudbrandsdalen, men flytta til Svelvik i 96. Så ble det mer Oslo, selv om jeg ikke bor her permanent. Ganske annerledes, ja. Men også greit på en måte :)

Mads

11.mai.2010 kl.21:21

Hei, har ikke noe med denne saken og gjøre men jeg har et spørsmål!
Kjøpt meg ny macbook pro 13, og skjønner at denne nå har bilde OG lyd via DVI. Finnes det er dvi - hdmi konverter eller kabel som fikser dette?

Christina

13.mai.2010 kl.12:07

hehe morsom post! jeg flytter til oslo rundt august, og vi vurderer sterkt å prøve og få oss en leilighet på grønland!! dere leier? hvor? hva koster det og hvor stort er det? (hvis du vil svare på det, in public da...) tenk om vi blir "naboer" :) moro!

Lasse E. Olsen

13.mai.2010 kl.21:02

Christina: Oi så sinnsykt gøy da:D jeg er ikke redd for å svare in public:)

Vi leier fra Utleiemegleren som eier to ett år gamle blokker her. Veldig fint standard. Vi betaler 8900,- i mnd. Da er det med soverom. Er vel rundt 35 kvm kanskje? høres lite ut, men det er nok av plass. Alt av kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin følger med.

Vi trives veldig her:D Hva skal du i Oslo da?

Lasse E. Olsen

13.mai.2010 kl.21:02

Mads: Jeg er ikke helt sikker. Jeg skal sjekke litt rundt å prøve å finne det ut:)

Christina

14.mai.2010 kl.14:08

nå er jeg lei av å farte land og strand, så drar til oslo for å "bosette" meg... altså.. har søkt på et par fag ved uio, og skal fortsette å jobbe på platekompaniet.. målet er vel egentlig å prøve og få meg en praksisplass hos en som driver med filmprod på en eller annen måte...

Lasse E. Olsen

15.mai.2010 kl.13:19

Christina: Det er jo kjempe kult. Jeg har blitt ganske glad i Oslo (utenom lørdager da det er sinnsykt mye folk:).

Det er jo mye fler muligheter i Oslo så du kommer nok til å gjøre det kjempe bra. Hvis du google utleiemegleren grønland så finner du sikkert noe. De har kontor her

sofielillelien

15.mai.2010 kl.18:08

hahahaha!:D Ikke bare bare å flytte til grønnland da, av alle steder!^^

Skriv en ny kommentar

hits