"soss på festival"

"Tønsberg er kjent for tre ting for oss i Oslo: nazister, (noe annet jeg ikke husker) og seilergutter! Tønsberg! Det er en skam!" - Kristoffer Skau i The Cumshots på Slottsfjellfestivalen.

Klart, det er ikke ett punkt for punkt riktig quote av Kristoffer Skau. men det er farlig likt. For mange utenfor Tønsberg sine grenser er nok synet av Vestfolds pærle basert på Postgirobygget, brygga og seilergutter/jenter. Sommer og sol med badegjester på toppen.

For dere som har lest denne bloggen en stund vet at jeg ikke skriver noe særlig negativt. For det første har jeg ikke så mye negativt å skrive og for det andre føler jeg ikke for å dele ut negativitet. Men etter tre dager på Slottsfjellfestival i Tønsberg så må jeg "få noe av hjerte".

Det finnes noen få type mennesker på denne festivalen:
  • Rockere/metalheads
  • Ræddiser
  • Seilergutter/jenter
  • Seilergutter/jenter som later som de er hippier
  • "Vanlige" folk

Selv anser jeg meg selv på rocker/metalsiden. Jeg går som regel i svarte stramme bukser, har ene overdelen av armen fylt med blekk og jeg liker å gå i en band t-skjorte. Vi er en sjanger som liker å ha det gøy når vi drikker. Vi holder med vårt eget, men er åpne for en hyggelig prat. Men viktigst av alt er vi der for å høre bra band!

Seilergutter/jenter eller sosser som det også kalles er også glade i å drikke. Men, for å dra alle under en kam, er det en høy trend på å bli mest mulig dritings. De er på ferie og har ingen ansvarsfølelse. Mange kom nok aldri ut av russe tiden. Noen er der for å høre bra musikk, men den store andelen er der fordi vennene skulle og de skulle bli mest mulig "driiiiitings" sammen.

Det som skjer når mange sosser drikker er at noe skrur seg av i hodet deres. Stemmen blir mye høyere, likegyldigheten kommer fort og sikkert mens testoseronen pumper i den nybarberte kroppen.

Å ha oppvokst på Tjøme har kanskje satt mitt bildet av badegjestene på en litt dårlig side, men jeg må med hele mitt hjerte si at sossene ØDELEGGER festivalen. Dere skaper slosskamper, ødelegger stemningen for andre som prøver å hygge seg og er generelt drittsekker.

Yes, jeg fikk inn ett banneord der og fordi jeg er så utrolig lei deres arroganse mot andre.

Men dere kommer aldri til å forsvinne så mitt innlegg er nok for ingen nytte.

13 kommentarer

changing

18.jul.2010 kl.23:32

Huffda, ja kan lett sjå for meg ka type folk du tenke på...dei e nok dessverre overalt...=P Man får prøve å nyte musikken og ignorere idiotane, e vel ikkje anna å gjøre!

Sebastian Hestvedt

18.jul.2010 kl.23:38

Jeg er rett og slett drit flau over at jeg kommer fra Bærum. Det er så utrolige mange pappagutter her som tror de er noe bare for de har en del penger. Hater at de tror de er bedre enn andre!

Ser fram til den dagen jeg flytter fra dette sosselandet..

Kevin B.S

19.jul.2010 kl.03:09

Hey, du er ganske Apple-mann, ikke sant ? :) Har bare et bittelite spørsmål jeg tenkte jeg kanskje kunne stille deg, hvis du tilfeldigvis skulle ha peil. For i oktober drar jeg til London og tenker på å kjøpe med meg en Iphone 4. Jeg vil ha den uten noen form for operatør og binding. Kun telefon og muligheten til å stikke inn mitt eget simkort. Lar det seg gjøre og vet du hva det ville koste meg sånn ca. ? Har prøvd å søke rundt, men ender med at jeg ikke skjønner noe. I så fall, hvilken butikk går jeg til? TUSEN TAKK HVIS DU GIDDER Å SVARE MEG ! :) Enten på mail: tjohey@gmail.com eller som en kommentar her ! Hilsen Kevin

HenkeFTW

19.jul.2010 kl.03:26

hva skjedde med "hipsterne" er ikke det en egen gruppe på slottis?

utterconfusion

19.jul.2010 kl.14:27

Hva er det man sier? WORD. Rett irriterende at en del ser på festival som et fristed for fjortis (i alle aldere) og generelt umoden oppførsel. På festivalen jeg var sist var det et par blondiner som pissa i ei bøtte og kasta den deretter inn i et telt. Wtf? Dååååååårlig. Fin blogg forresten. Liker skrivinga!

Åsne

19.jul.2010 kl.20:07

så deg masse. nesten hele tiden. haha

Lasse E. Olsen

19.jul.2010 kl.21:12

Åsne: gjorde jeg noe gøy?:) Du skulle stoppet meg og sagt hei:)

Lasse E. Olsen

19.jul.2010 kl.21:15

Kevin B.S: Hvis du skal til London går du bare til en Apple Store og kjøper en:) En jeg kjenner kjøpte i England ulåst for 4700,-. Nå kommer den til Norge 30 juli da. Se her:

http://loveapple.no/iphone-4-lanseringsdato-for-norge-annonsert/

Det jeg har gjort når jeg har kjøpt mine iPhoner er å kjøpe med ett abonomang og deretter avbryte abonomanget med en gang. Da må du betale en liten "bot". Hvis du velger riktig abonomang så kan det lønne seg:)

ÅSNE

20.jul.2010 kl.00:47

Du hang mye ved kastellscenen. også så du susanne sundfør :P

jeg tenkte det ville blitt litt dumt å si: Hei Lasse! tenk om du ikke viste hvem jeg var. det hadde jo blitt pinlig.

enig med det med sossene. hallo hva skjer med horns up på dinosaur jr. ? drit irriterende.

Ble kjempe flau over et par jenter som latet som de elsket volbeat. det ødela faktisk litt av min opplevelse av bandet. jajajajajaja.

barone

21.jul.2010 kl.15:54

Heldighvis drar de tilbake til der de kommer fra, sosselioslo. Å hvorfor gi dem noe som helst oppmerksomhet, er vel akkurat derfor de stor trives med nesen til værs. Hvis de plager deg for mye får du begynne å poge litt som i gamledager, kanskje du er så heldig å treffe noen.

Lise

25.jul.2010 kl.14:05

Veldig enig med deg det med sossene, er mange av dem her og. de ødlegger jo alt på fester/festivaler. de lager bråk av ingenting, det irriterer meg.

Nå har jeg foresten fått loveapple t-skjorten i posten. I like, kommer til og bruke den mye fremmover i disse dager.

Lasse E. Olsen

01.aug.2010 kl.12:08

ÅSNE: haha, hvis du hadde sagt du var Åsne fra Twitter hadde jeg nok husket det:) Ta det neste gang. Jeg var litt overalt:) Man må jo få med seg alle konsertene når man er der

ÅSNE

02.aug.2010 kl.23:36

Skal huske det neste gang ;)

Skriv en ny kommentar

hits