Høst og erotikk på restaurant

 

Ah, jeg liker høsten jeg. Selv om de fleste, inkludert meg, har eller er syke i denne perioden, er det så deilig når den friske luften blåser i ansiktet mens de fargerike bladene daler ned. Akk, så poetisk jeg var. Jeg ble inspirert etter jeg var på en restaurant i Gamle Byen da en veldig kulturell dame, som med all sannsynlighet har bodd på Løkka eller Frogner hele livet, snakket litt høyere enn bakgrunnsmusikken. Hun så ut av vinduet mens hun fortalte om sitt lange og interessante liv som inkluderte kunst, familie og ett eller annet med vagina/erotikk. Klart, jeg skal jo ikke skryte på at hun var ei ung rype som skrøt på seg noen one-night-stand historier (hun var vel mer 60/70 år), men jeg ble litt fascinert da hun satt i hjørnet og delte ut om sitt sexliv mens en mann i 30 årene lyttet interessant etter mens han jabbet med med en tysk-norsk akksang.Anyways, jeg og Christine skulle til en venninne her om dagen og selvfølgelig måtte Christine stoppe å ta bildet. Mens det jogget folk undrende forbi fant jeg det best å ta på solbriller og smøre på meg ett komfortabelt smil.

8 kommentarer

God natt, sov godt! :-)

Ann Mari

04.okt.2010 kl.08:38

Hei! Tenkte at dette var den rette bloggen å spørre på: hvor burde jeg kjøpe nytt batteri til min hvite MacBook 13" ? :) (veldig gjerne til en billigere penge enn 1000 kr) hehe :)

Hanne

04.okt.2010 kl.10:02

Du ser nå ut som en liten rockestjerne óg. De trodde nok du var kjendis de joggerne. Håper ikke de slo seg.

Mina Sofie

04.okt.2010 kl.12:59

Digger det bildet med farger, skikkelig høst!

bisex

14.okt.2010 kl.23:34

Jeg elsker høsten:)

Hilde

20.okt.2010 kl.16:39

SV. what?? Lurer på hvordan den filmen blir, så avhengig som jeg er blitt av spillet, så må jeg vel se filmen og, hehe :)

Ha en god dag!

Adam

25.okt.2010 kl.22:25

(Adam som fikk seg mac fra juliehvidsten.blogg.no)

Både fornøyd og missfornøyd med den nye macbook pro´en..

tilkobling med mus fører til problemer. "akselerasjonen" til mac OSX gjør så at pekeren henger igjen. dette er sikkert bra til presisjonsarbeid med PS osv, men for en som liker å ha full kontroll på musen er dette et stort problem.

har du noen tips eller erfaringer med dette og hvis det går å løse?

har prøvd programmer som USB overdrive og MacFix , men har bare gjort problemet mindre.

Lasse E. Olsen

28.okt.2010 kl.11:30

Adam: halla Adam:) Tenker du på at musen er for treig? Du vil ha mer PC hastighet? Eller misforstår jeg?

Skriv en ny kommentar

hits