Ufrivillig rasist på intimbussen

Så jeg og en kollega satt på vei hjem fra bussen. I rus over at arbeidsdagen endelig var ferdig satt vi og knist for oss selv med noen hysteriske vitser. Plutselig kom vi over emnet at min kollega kanskje hadde smisket endel til sjefen. Som den personen jeg er følte jeg det var obligatorisk og dra den klassiske «Hei, jeg tror du er litt brun på nesetuppen..». For dere som ikke har hørt den før så er det egentlig en ganske ekkel vits der man hinter til at en annen har slikket, ja, rumpen til sjefen for benefits. Ergo brun på nesen.

Ihvertfall, før jeg ødelegger hele imaget mitt her, så var det noen som tydeligvis ikke hadde hørt den vitsen før. Nemlig to utlendinger, trolig fra ett afrikansk land. Jeg fikk noen stygge blikk mens jeg etterhvert skjønte at de kanskje mente at jeg snakket om hudfarge-brun på nesa. Jeg kunne selvfølgelig sagt «nei nei, jeg snakker om avføring, ikke hudfarge», men jeg tror ikke det hadde hjulpet.

For å gjøre saken bedre satt vi i de rare 4 seterne på Oslo bussene. Du vet der to og to sitter mot hverandre så knærne gnukker borti hverandre. Men, jeg overlevde bussturen og kom trygt hjem til Grønland. Der jeg ikke drar den vitsen.

2 kommentarer

sofielillelien

04.nov.2010 kl.23:12

Hehehe:D Hadde vært gøy hvis du hadde forklart hva du faktisk mente:D

isalicious

07.nov.2010 kl.23:20

HAHAH der lo jeg gooodt !!

Skriv en ny kommentar

hits