Deftones på Sentrum Scene

Ja, dette skjer virkelig. Blogging to dager på rad. Tenkte jeg skulle bli litt mer aktiv på denne bloggen igjen. Litt fordi det er ganske koselig å blogge om hva jeg vil og for at dere som titter innom her hver dag skal ha noen nytt å lese.

Så sist uke var jeg og Christine å så Deftones. Det skal sies at Deftones er mitt favoritt band og jeg har ventet tre år på at de skulle komme til Norge så mine forventninger var ganske høye.

Problemet var at min venstre øre var helt tett. Det er sikkert mange av dere som vet hvor behagelig det er å høre høy musikk på ett øre, men utenom denne handikappen synes jeg konserten var utrolig bra. Gadd desverre ikke knipse så mye bilder fordi, du vet, jeg ikke prioriterte å knote med iPhonen når jeg heller ville få med meg alt av det som skjedde. Ikke at det er noe særlig knot med iPhone.

Deftones er ett utrolig bra band og de leverte en syk konsert. Det gikk fra høyt til rolig til høyt. Jeg er fortsatt litt gira, men skulle ønske at øret mitt ikke var tett.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits