Romjulstida

Hei og god jul. I ferien har jeg gjort minst mulig. Og vet du hva? Jeg liker det. Det har vært en god stund siden jeg har vært ferie, så det hjelper og sette seg ned og faktisk reflektere over ting. Reflektere for eksempel over dette awesome Star Wars skipet i Lego som broren min ga til meg i jul.

I morra skal jeg og Christine til Stockholm for å feire nyttår med noen venner. Det blir koselig. Så for dere som følger loveapple og andre ting kan jeg bare informere om at jeg har tatt litt ferie. Men ta det med ro! Krampene kan roe seg fordi det kommer til å komme mer stoff.

Bildene er tatt med iPhone 4. Ellers håper jeg alle hadde en god jul.8 kommentarer

Mats

29.des.2010 kl.22:36

Herlig, det er ikke mange ting som får enn så tilbake til barndommen som LEGO gjør :)

Have You Met Miss Jones?

30.des.2010 kl.01:53

Høhø. Det har Chris Pirillo og :) Han er 37 da :P

Signee

04.jan.2011 kl.15:13

Hi!

Har akkurat fått macbook pro til jul, og er storfornøgd med å vere medlem av "applefamilien"! Før har eg berre brukt vanleg pc, men har no fått litt hjelp av ein mac-frelst onkel + litt utforsking aleine ;)

Eg har derfor nokre spm til deg;

På pc har ein delete, insert, home, end, page up og page down-tastar. Finst det nokre sånne slags knappar på mac? Eg har lissom blitt ganske vant til å bruke desse, og føler meg litt hjelpelaus utan dei. Finst det nokre "ctrl + space, erase, enter"-kodar??

Eg kjøpte meg iPod nano for nokre år sidan og elskar den (sjølv om eg angra litt når ein nyare nano kom nokre månadar seinare med radio -.- :P)! Eg har brukt ein pc før, og tenker at eg no vil bruke macen til iTunes istadenfor den gamle Dell´n (it sucks:P). DEt seier seg kanskje sjølv, men forsvinn dei gamle sangane eg hadde på pc-en frå iPoden om eg ikkje legg dei inn på macen?? Eg har brukt litt limewire (sorry, veit at det er ulovleg), og nokre av sangane veit eg ikkje kor eg har "lagt", så betyr det at dei berre forsvinn frå iPoden når eg synkroniserar frå macen, eller vil sangane ligge der, men ikkje bli spelt av ? :P (veit dette vart kanskje litt vasnkeleg å forstå, men håpar du skjønte hovudspm!:P)

Elles elskar eg bl.a styreflata, og alle dei forskjellige moglegheitane på den! :)

KOm berre tilfeldig over bloggen din, men eg kjem absolutt til å lese den ofte, og få tips og hjelp når det gjeld mac (:

Keep on the good work! :D

Lasse E. Olsen

05.jan.2011 kl.22:44

Signee: Gratulerer så mye med ny mac! Det som er så gøy med Mac er at det skal litt til for å ødelegge noe, så det er bare å prøve seg fram.;)

Spørsmål 1:

Det er jo klart at tastaturet på Macen er litt mindre enn det du er vant med på din PC sikkert. Så desverre har man ikke home, end, page up, page down osv. MEN det er sykt mange shortcuts man kan bruke. Sjekk linken under. Litt omfattende, men mye du kan hente der.

http://support.apple.com/kb/ht1343

Hva mener du med ctrl+space, erase osv koder? En av den beste shortcuten jeg vet om er ctrl+space. (cmd+space for noen). Trykk på den så kommer "spotlight" opp i høyre hjørne. Du ser en blå rute. Da kan du skrive programmer du skal åpne. f.eks. skriv booth for "Photo Booth". Den vil da komme på toppsøket. Trykk enter og blam. Det er bare en veldig kjapp og enkel måte å åpne opp programmer.

Spørsmål 2:

Hehe, jeg skjønner godt hva du mener. Ja, du må legge over musikken fra PC til Mac. Vel, jeg tror det finnes noen rippe programmer som kan hjelpe deg. Kan finne det hvis du er interessert, men ellers vil det bli slettet. Det er jo mest ryddig og begynne på nytt og laste inn musikken på nytt uansett:)

Ellers er det bare å spørre om du lurer på noe mer. Jeg synes det bare er gøy å svare.

Du kan jo sjekke ut loveapple.no. Jeg er redaktør på den siden. Er der jeg gjør mest av skrivinga for tiden. Men du kan spørre spørsmål der og her.

Lykke til videre med macen din:)

Signee

07.jan.2011 kl.23:45

takktakk (: hjelpte masse! sender deg fleire spm seinare om eg lurer på meire! ;D

Maria

08.jan.2011 kl.22:31

Hei. Jeg lurte på hvordan msn du bruker på macbooken din? :-)

Lasse E. Olsen

11.jan.2011 kl.01:10

Maria: Hei. De fleste bruker Adium. Det er gratis og greit å bruke:)

Orinta

17.jan.2011 kl.15:27

Utrolig fin blogg du har ;)<3 komenter gjerne tilbake ;)<3

Skriv en ny kommentar

hits