Nye briller fra Honk Shop

Hei, jeg heter Lasse og jeg er hipster. Neeeida, jeg bare kiler deg på nesen nå. Har ikke blitt en hipster, men jeg har fått noen briller som kan fint assosieres til hipster kulturen. Kjøpte noen briller fra honkshop som drives av to norske jenter som bor i Kina.  

Brillene er utrolig store, men jeg har et stort hodet så det passer bra. Brillene har en veldig god pris. Hvis du er ute etter noen retrobriller burde du sjekke ut honkshop. På brillene henger det bilder av kinesiske jenter/gutter. I følge honkshop er dette veldig store kjendiser i Kina som da knuste min teori om at disse var jenter som potensielt passet de utvalgte brillene. Vel og bra siden jeg ikke ligner på noen av dem. Glad jeg hadde jenten i hvit bakgrunn da den røde kvinnen fort kan vippe mot den klassiske kommunistprofilen - ikke noe jeg vil bli sammenlignet med...Nå sitter du sikkert og undrer "Lasse, få se hvordan du ser ut i brillene daaaaaa". Okay okay, her er et "live" bildet jeg tok mens dette innlegget ble skrevet. Altså, rykende ferskt (hvis du leser dette i halv tolv tiden den 7 april)

3 kommentarer

Ida Talette

08.apr.2011 kl.09:27

Hihi, jeg skulle til å spørre hvor bildet av deg var ;)

Kult!

Alt kler den smukke :o)

Disa

13.apr.2011 kl.00:31

Hei Lasse Olsen.

Jeg er fast leser av bloggen din, men jeg er bare dårlig til å kommentere.

Jeg har startet min egen bedrift, og lurte på om du ville hjelpe til å markedsføre den litt. Hadde vært supert om du ville delt denne linken til alle dine mac-lesere.

https://www.facebook.com/Frk.iPhone

Tusen takk! mvh Frk. iPhone

Jan Nordic

18.aug.2011 kl.13:59

Synsam butikkene er preget av et stort utvalg av briller, brilleinnfatninger, brilleglass, kontaktlinser og solbriller. Man vil finne alt innen synshjelpemidler, gode garantiordninger og ikke minst også en sterk faglig kompetanse.

Skriv en ny kommentar

hits