I am ze back from holiday - yes

Det er kaldt i Oslo fortiden. Vet du hvordan jeg fant ut dette? Vel, i min tro på at det var lurt å reise fra Parga, Hellas, til Norge i shorts fikk jeg fort et lite sjokk da jeg spankulerte ut av bussen med mine fyrstikkbein. Ja, jeg har vært og fått solt min hvite kropp i den skarpe solen som finnes i Parga, Hellas. Parga var en veldig fin, liten by. (ikke en sky-by som bildet over kan misvise til). Omringet av det klareste havet jeg har sett fantes det mange fine strender, bra restauranter og ikke fult så bra restauranter. I bunn og grunn ville jeg bare lade opp batteriene og det fikk jeg gjort. 

Jeg reiste med Christine som du kan se bilde av under. Her var utsikten min de fleste av dagene. Hvis dere lurer på hvordan det er å være 190+ på fly har jeg et bevis herSå det var det. Ikke så mye info om selve stedet, men min reisepartner har lagt inn litt mer innsats på det enn jeg. Du kan lese der og. 

5 kommentarer

Randomjenta

25.mai.2011 kl.15:14

Åh, har lenge hatt lyst til å dra til Parga. Det virker som et helt nydelig sted!

Lasse E. Olsen

26.mai.2011 kl.22:44

Randomjenta: Det er kjempenydelig. Tror det kan være veldig trykk på tursiter i juni/juli, men mai var ganske fint. Hvis du drar så velg et fint hotel..

Happypain

28.mai.2011 kl.23:55

ååå, det er deilig der. Skal dit snart selv :)

Lasse E. Olsen

29.mai.2011 kl.15:21

Happypain: Da håper jeg du får en knall tur:)

rainfalls

06.jun.2011 kl.15:05

Så ut som dere hadde det supert på turen! ;-) Men hvor er det du redigerer slik at du får slike rammer rundt bildet, som du har på det første bildet?

Skriv en ny kommentar

hits