Bilder fra skeivedagen/homseparadenDet var en tidlig morgen da jeg våknet opp med dunkende technomusikk fra gata. Dette er på ingen måte uvanlig da man opplever dette ganske mye når man bor så sentralt som vi. Men, etter at den dunkende musikken hadde vært ganske lenge måtte jeg kave meg over til terrasaen for å sende noen stygge blikk, bare for å se en buss full med, ja, homofile. 

Hva er sjansen for at homseparaden (som jeg ikke er sikker på kalles) skulle starte på Platousgate, Grønland. Jeg måtte selvfølgelig ta med mitt nye Canon 5D Mark II kamera og knipse noen bilder. Det som var veldig greit var at de på ingen måte var sjenerte for å bli tatt bildet av. Kanskje de trodde jeg var en journalist? 

Jeg har aldri skjønt helt greia med motstanden mot homofile. De liker bare samme kjønn - who cares? Det er bra de står frem og jeg gir en entusiastisk high five til saken. 

Jeg skulle ønske jeg hadde tatt mer portretter av dem. Det kunne virkelig blitt noen kule bilder. Men men, det er jo neste år og. 
5 kommentarer

MartiParti

25.jun.2011 kl.22:06

Fine bilder :)

Marie

26.jun.2011 kl.15:18

nice! Homseparaden i år var bra! Smil

Lasse E. Olsen

26.jun.2011 kl.18:11

MartiParti: tusen takk:)

Lasse E. Olsen

26.jun.2011 kl.18:12

Marie: ja det var masse kule temaer:)

Lise

27.jun.2011 kl.02:20

Da så du kanskje til Marianne og? Hun var der med Caroline. :-)

Skriv en ny kommentar

hits