Jeg skal flytte og trenger tips

Meg og min sambonio har endelig fått kjøpt hos leilighet på Sagene, Oslo. Det betyr at vi:

A - er veldig glade
B - har veldig mye å fikse

Mye av tingene går greit å fikse, men andre ting trenger jeg litt tips på. Her er noen spørsmål jeg har og jeg håper virkelig du kan svare. Kanskje du lærer noe selv?

  1. Hvem leverer den beste og mest stødige internetten i Oslo?
  2. Vet dere om et bra flyttebyrå i Oslo?
  3. Vet dere om et bra vaskebyrå i Oslo?

Jeg håper virkelig du har svaret. Hvis du vil hadde det vært kjempefint om du kunne delt dette med folk du kjenner som kanskje vet svar. 

Tusen takk. 

3 kommentarer

Jarle

29.jul.2011 kl.15:20

1. Vanskelig spørsmål. Tipper sånt varierer lokalt. I tillegg så er det jo alltid spørsmål om hva borettslaget/sameiet du flytter inn hos har tilgjengelig. Jeg tenke Fiber med en gang du spurte. Lynet Internett er kanskje interesant da? http://www.lynet.no/ - Liten diskusjon om dem her: http://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1106417 - NextGenTel driver med fiberutbygging også: http://www.nextgentel.no/fiber/hafslund/ (ser ut til å være begrenset til Grønland for øyeblikket).

2. Var rimelig godt fornøyd med dem jeg brukte sist. Kan sende deg info om du er interessert. De driver egentlig transportbyrå og ikke flyttebyrå da..

3. Hakkepelita for oslo, gitt.

Ellers må jeg si at jeg er rimelig godt fornøyd med pris og kvalitet hos Get der jeg bor (tilgjengelig opp til 200 Mbit/s). På support er vel alle omtrent like ille når det først går galt. Som bedriftskunde har vi hatt god erfaring med Powertech, men det er på løsninger som er dyrere enn det du sikkert synes at sånt er verdt.

Have You Met Miss Jones?

29.jul.2011 kl.21:00

Eneste jeg vet er at Telenor er bra, uansett :P Jeg har hatt BKK, Nextgentel og andre. Ingen har vært bedre enn telenor. Hadde en del tull i starten, men det var mest fordi det var noe gale med routeren, men den fikset de lett med en ny :)

Jarle

30.jul.2011 kl.01:27

"Have you met Miss Jones", min erfaring med Telenor ADSL har gjort at jeg holder meg langt unna. Masse problemer og ikke noe vilje til å ta tak i dem fikk meg kurert for mange år siden. Mulig de har blitt bedre, men det finner jeg nok aldri ut. ;)

Skriv en ny kommentar

hits